APKvoorLichaam energieboost goed (kleine verpakkingen)

Oorspronkelijke prijs was: €45,98.Huidige prijs is: €40,00.

Magnesan 60 tabletten 0772

Vitamine D3 60 stuks 0774

Vandaag bekeken: 3

APKvoorLichaam energieboost goed

-Magnesan Forte plus
-Vitamine D3 75 mcg/3000 IE
-Gratis Orthomoleculair advies

Magnesan Forte plus

Magnesium draagt onder andere bij aan het behoud van een goed geheugen en een goede geestelijke balans. De succesformule Magnesan Forte Plus is al ruim 20 jaar een vertrouwde bestseller in het Bonusan assortiment. Dit komt onder andere door de unieke combinatie van hoogwaardig magnesiumbisglycinaat met de stoffen taurine en L-glycine.

 • Magnesium is goed voor de gemoedstoestand en helpt bij vermoeidheid
 • Bevat de goed opneembare vorm magnesiumbisglycinaat
 • Met de belangrijke synergisten glycine en taurine

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom magnesium

  Magnesium wat doet het? Naast het feit dat magnesium belangrijk is bij het behoud van een goed geheugen en een normale geestelijke balans, is wetenschappelijk aangetoond dat: magnesium bijdraagt aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie, belangrijk is voor een normale spierwerking en bijdraagt aan extra energie bij vermoeidheid.

  Van magnesium weten we verder dat het bijdraagt tot de instandhouding van normale botten en tanden. Daarnaast speelt het een rol in het celdelingsproces. Magnesium draagt ook bij tot een normale eiwitsynthese, een goede electrolytenbalans en een normale psychologie functie. Het is dan ook belangrijk om gedurende de dag voldoende magnesium binnen te krijgen.

  Wat is rijk aan magnesium? We halen magnesium uit onze voeding. Het komt voor in verschillende voedingsmiddelen. Groene bladgroenten, noten, vlees en bananen zijn rijke bronnen. Ons lichaam kan magnesium opnemen uit voeding, maar dit volstaat niet altijd. Bijvoorbeeld doordat we te weinig magnesiumrijke producten eten of omdat we een verhoogde behoefte hebben. Dan biedt een magnesiumsupplement uitkomst.

  Wil je meer weten over Magnesium? Klik dan hier.

  De voordelen van Bonusan Magnesan Forte Plus

  De Magnesan Forte Plus is een van de meest populaire Bonusan producten en bestaat al ruim 20 jaar als uniek magnesium product. Door de jaren heen is de samenstelling geoptimaliseerd aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. De Magnesan Forte Plus tabletten bevatten maar liefst 150 mg magnesiumbisglycinaat per tablet waardoor het product ideaal is voor dagelijks gebruik. Maar wat de Magnesan formule echt uniek maakt, is de toevoeging van de belangrijke synergisten taurine en L-glycine. Bonusan Magnesan Forte Plus is ook verkrijgbaar in poedervorm.

  Magnesan Forte Plus bevat per tablet 150 mg elementair magnesium in de goed opneembare bisglycinaatvorm. De ‘plus’ verwijst naar de toevoeging van de stoffen vitamine B6, L-glycine en taurine. De synergisten zorgen ervoor dat het supplement meer is dan de som der delen. Zo activeert vitamine B6, net als magnesium, de natuurlijke energie in het lichaam en draagt het bij aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

  Een aantal van de ingrediënten in dit product bevat minimaal 30% van de RI. Kijk op het etiket voor meer informatie en voor welke ingrediënten dit geldt. Dit is te herkennen aan het * teken achter het ingrediënt.

  Hoge kwaliteit magnesium dankzij magnesiumbisglycinaat en vitamine b6

  Welke vorm kan je het beste gebruiken van magnesium? Magnesium komt voor in verschillende verbindingen. Twee bekende zijn magnesiumcitraat en magnesiumbisglycinaat. Beide vormen zijn organisch gebonden en hierdoor makkelijker opneembaar in het lichaam dan anorganische vormen, zoals magnesiumoxide. Omwille van de kwaliteit maken we bij de vervaardiging van onze Magnesan Forte Plus uitsluitend gebruik van volledig gereageerd (fully reacted) magnesiumbisglycinaat. Daarmee bedoelen we dat dit supplement vrij is van magnesiumoxide. Meer informatie over diverse magnesiumvormen leest u hier.

  Een ander voordeel van magnesiumbisglycinaat is dat het lichaam deze vorm van magnesium niet als mineraal ziet, maar als aminozuur. Dat is handig omdat de bisglycinaatverbinding zo de zogenaamde mineralencompetitie omzeilt. Mineralencompetitie vindt plaats doordat meerdere mineralen gebruikmaken van dezelfde transporters en daardoor elkaars opname belemmeren. Een extra pluspunt is dat de opname van aminozuren door het lichaam hoger is dan die van mineralen. De opname van de glycinevorm is zelfs het hoogste van alle aminozuren vanwege de geringe omvang. Onderzoeken wijzen uit dat deze deeltjes ook in de hersenen terecht kunnen komen. Magnesiumbisglycinaat zorgt voor het behoud van een goed geheugen en een normale geestelijke balans. De binding aan L-glycine zorgt er daarnaast voor dat de opname in het lichaam minder beïnvloed wordt door andere voedingsfactoren.

  We hebben vitamine B6 toegevoegd in de actieve vorm: pyridoxaal-5-fosfaat (P5P). Deze vorm van vitamine B6 wordt beter opgenomen dan het in supplementen veelgebruikte pyridoxine hydrochloride.  Bovendien vermoedt men dat P5P niet stapelt, waardoor Magnesan Forte Plus goed te combineren is met andere supplementen die vitamine B6 bevatten.

  Magnesium geschikt voor de ondersteuning van het energieniveau

  Het menselijk brein verwerkt zo’n 10 miljoen prikkels per seconde. Magnesium draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties betrokken bij concentratie en ondersteunt het energieniveau. Voor personen die aanvulling nodig hebben op de voeding kan dit product uitkomst bieden. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik, veilig in hogere doseringen en kan ook gebruikt worden door vegetariërs en veganisten.

  Door de verbinding met L-glycine is het tablet groter dan gemiddeld. We hebben een breukstreep toegevoegd zodat de tablet in twee delen in te nemen is. Heeft een tablet niet de voorkeur? Magnesan Forte Plus is ook verkrijgbaar in poedervorm, met dezelfde unieke ingrediënten.

  Meer informatie over dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

  Type:
  tablet

  Vorm:
  oblong met dubbele breukstreep

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per gecoate tablet:

  Magnesium (als magnesiumbisglycinaat)    150 mg    RI 40%
  Taurine    100 mg
  L-Glycine    100 mg
  Actief vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat)   0,9 mg    RI 64%

  Ingrediënten (aflopend)

  Magnesiumbisglycinaat, vulstof (MCC (cellulosegel), HPC (cellulose), croscarmellose natrium), taurine, glycine, glansmiddel (HPMC, MCT-olie), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), pyridoxaal-5-fosfaat.

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen 1 tot 3 maal daags een tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.
  Magnesium kan in doseringen van 250 mg of meer een laxerend effect hebben.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

  Vitamine D3 75 mcg/3000 IE

  We weten inmiddels wel dat ons lichaam van de herfst tot aan het begin van de lente te weinig vitamine D uit zonlicht kan aanmaken. Maar dat we gedurende het hele jaar baat kunnen hebben bij extra vitamine D is niet bij iedereen bekend. Bonusan Vitamine D3 75 mcg softgels zijn ideaal vanwege hun kleine, ronde formaat en bieden een flinke aanvulling wanneer dat gewenst is.

  • Hoogste dosering vitamine D3 in het Bonusan assortiment
  • Goed opneembaar dankzij de vetmatrix van olijfolie
  • Bevat geen onnodige toevoegingen en geen toegevoegde omega-6 vetzuren
  • Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem

   UITGEBREIDE BESCHRIJVING

   Waarom Vitamine D gebruiken?

   Niet alleen in de herfst en de winter hebben we profijt van extra vitamine D, ook in de lente en zomer kan onze eigen aanmaak onvoldoende zijn. Zeker nu we minder in aanraking komen met de zon, de belangrijkste stimulans van vitamine D aanmaak in de huid. We zitten te veel binnen, dragen een zonnebril of beschermen ons lichaam tegen de zon met zonnebrandcrème en kleding. Dit vermindert de opname van vitamine D aanzienlijk.

   En dat terwijl zonlicht de belangrijkste bron van vitamine D is voor de mens. Bij voldoende blootstelling aan ultraviolette straling is de eigen aanmaak vele malen groter dan de hoeveelheid die via de voeding kan worden geleverd. Ons lichaam maakt vitamine D aan in de huid met cholesterol als bouwsteen.

   Vitamine D is belangrijk voor het lichaam, het speelt in veel processen een rol. Een aantal voorbeelden van gezondheidseffecten zijn:
   • Vitamine D ondersteunt het immuunsyteem
   • Vitamine D zorgt voor behoud van sterke botten en een sterk gebit
   • Vitamine D is belangrijk voor een normale spierwerking

   Bij ontbreken of vermijden van zonlicht wordt vitamine D een essentieel nutriënt. Het belang neemt toe om er voldoende van binnen te krijgen via externe bronnen.

   Waar zit veel vitamine D in? Vitamine D is te vinden in onze voeding. Vette vis zoals paling, zeewolf en zalm bevatten vitamine D, maar helaas is dat nauwelijks toereikend. Een voedingssupplement met vitamine D3 kan dan uitkomst bieden.

   Wil je meer weten over vitamine D? Klik dan hier.

   De voordelen van Bonusan Vitamine D3 75 mcg

   Bonusan Vitamine D3 75 mcg is het hoogst gedoseerde vitamine D3 supplement in ons assortiment. Elke softgel bevat 75 mcg, ook wel 3000 internationale eenheden (IE). Het is daarmee een prettig product om vitamine D-spiegels snel op peil te krijgen. Vitamine D3 75 mcg wordt zowel als onderhoudsdosering gebruikt, als in therapeutische trajecten ingezet.

   De softgels zijn favoriet omdat ze, dankzij hun kleine ronde vorm, heel gemakkelijk zijn door te slikken. Daarnaast bevatten onze vitamine D3 producten geen onnodige toevoegingen en zijn ze vrij van omega-6 vetzuren. Zo voorkomen we dat het de omega-3 – omega-6 verhouding ongunstig beïnvloedt.

   Bonusan vitamine D3 is ook leverbaar in 15 mcg en 25 mcg softgels en als flexibel te doseren druppelvorm. Zo kan het toedienen worden afgestemd op de dagelijkse behoefte.

   Hoge kwaliteit vitamine D3 dankzij vetmatrix van olijfolie

   In alle Bonusan producten verwerken wij uitsluitend vitamine D3. Dit is veel effectiever in het verhogen van de vitamine D-spiegels dan D2. Vitamine D3 is tot tien keer sterker dan vitamine D2. Vitamine D is een vetoplosbare vitamine, voor de opneembaarheid lossen wij onze vitamine D3 daarom op in vierge olijfolie.

   Vitamine D3 is geschikt voor het onderhouden van de gezondheid

   Bonusan Vitamine D3 softgels zijn een basisproduct in het Bonusan assortiment. Deze hoge dosering geeft direct een flinke aanvulling en is bijzonder geschikt voor therapeutische trajecten. Daarnaast is dit product ook geschikt voor personen die hun vitamine D willen aanvullen. Bijvoorbeeld doordat er weinig blootstelling aan ultraviolette straling plaatsvindt.

   Welke vitamine D kan ik innemen? Sommige mensen hebben sowieso meer vitamine D nodig dan ze uit zonlicht en voeding kunnen halen. Dit geldt voor mensen met een donkere of getinte huid, ouderen, zwangere vrouwen en jonge kinderen. Niet iedereen heeft dezelfde hoeveelheid nodig, daarom hebben we bij Bonusan verschillende vitamine D3 supplementen die allemaal eigen voordelen bieden. Bonusan Vitamine D3 75 mcg is de hoogst gedoseerde softgel in het Bonusan vitamine D assortiment. Voor hoge doseringen kunnen ook de Vitamine D3 druppels gebruikt worden, die flexibel te doseren zijn met 7,5 mcg per druppel. Desgewenst hebben we ook softgels met 15 mcg en 25 mcg vitamine D3 in ons assortiment.

   Is vitamine D vegetarisch? De meeste Bonusan vitamine D3 producten worden gewonnen uit het vet van schapenwol. Voor de productie van vitamine D3 uit schapenwolvet wordt het schaap eerst geschoren. Door de wol te koken smelt het wolvet en laat het los van de wol. Vervolgens worden de cholesterolachtige stoffen, waarin de vitamine D3 zit, gescheiden vanuit het vet. De bestraling met UV-licht resulteert in de omzetting naar vitamine D3. Vitamine D3 uit wolvet is geschikt voor mensen met een vegetarische leefstijl. Voor veganisten zijn Bonusan Vitamine D3 druppels een goed alternatief, hiervoor winnen we vitamine D3 uit plantaardige korstmos.

   Hoe weet u of u extra vitamine D nog heeft? Lees hierover meer in het artikel vitamine D aanmaak en opname.

   Meer informatie over dit product

   Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

   Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

   Specificaties

   Bevat geen:
   GGO, gluten, lactose, soja

   Type:
   softgel

   Vorm:
   bolletje

   Actieve ingrediënten

   Samenstelling per softgel:

   Vitamine D3 (als cholecalciferol) (3000 IE)    75 mcg    RI 1500%
   Olijfolie vergine (Olea europaea)     150 mg

   Ingrediënten (aflopend)

   Olijfolie vergine (Olea europaea), capsulewand (rundergelatine, glycerine, water), cholecalciferol.

   GEBRUIKSWIJZE & WERKING

   Gebruik

   Gebruik
   Tenzij anders aanbevolen dagelijks een softgelcapsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
   Aanbevolen dosering niet overschrijden.

   Waarschuwingen
   Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

   Bewaaradvies
   Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

   Disclaimer

   Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

   Gratis Orthomoleculair advies

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten