Bonusan Vitamine B5 Pantotheen zuur 500 mg

Oorspronkelijke prijs was: €25,99.Huidige prijs is: €21,38.

90 capsules 0699

Vandaag bekeken: 7

Vitamine B5 Pantotheenzuur 500 mg

Vitamine B5 Pantotheenzuur ondersteunt het energieniveau en is goed bij vermoeidheid. Het helpt bij geestelijke inspanning en druk, ondersteunt in stress-situaties en draagt bij aan normale mentale prestaties.

 • Ondersteunt het energieniveau en helpt bij vermoeidheid
 • Bevat een hoge dosering vitamine B5
 • Gemakkelijk slikbare capsules

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom Pantotheenzuur?
  De naam ‘pantotheenzuur’ komt van het Griekse woord pantos dat ‘overal’ betekent. Vitamine B5 komt dan ook in alle levende cellen voor. Veel voedingsmiddelen zijn daarom een rijke bron van dit vitamine, zoals vlees, eieren, groenten en fruit. Vitamine B5 is een voorloperstof van het co-enzym-A, een cofactor in ruim 70 stofwisselingsroutes die bijdragen aan een normaal energieleverend metabolisme. Mede daardoor draagt dit product bij tot vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vitamine B5 helpt daarnaast bij geestelijke inspanning en druk, ondersteunt in stress-situaties en draagt bij aan normale mentale prestaties.

  De voordelen van Bonusan Vitamine B5 capsules
  Bonusan vitamine B5 pantotheenzuur zit in gemakkelijk slikbare capsules. Dankzij de hoge dosering van 500 mg per capsule is dit product effectief inzetbaar. Daarnaast is voor de Bonusan vitamine B5 capsules gekozen voor de grondstof calciumpantothenaat, deze binding van pantotheenzuur aan calcium is stabieler en daardoor beter opneembaar dan vrij pantotheenzuur. Als hulpstof bevat dit product rijstextract om de productsamenstelling zo dicht mogelijk bij de natuur te houden.

  Geschikt om vermoeidheid te helpen verminderen
  Vitamine B5 komt in alle levende cellen in de natuur voor, waardoor het veel in natuurlijke voedingsmiddelen voorkomt zoals groenten en fruit. Het is belangrijk dat men voldoende onbewerkte, natuurlijke voeding consumeert. Des te meer dus om vitamine B5 voldoende binnen te krijgen, dat onder andere het energieniveau ondersteunt. Bonusan vitamine B5 pantotheenzuur is een product dat veel wordt ingezet als (tijdelijke) aanvulling op de voeding bij personen in stress-situaties, die veel geraffineerd voedsel consumeren en/of regelmatig alcohol nuttigen.

   

  Meer informatie over dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, toegevoegde sacharose

  Type:
  capsule

  Vorm:
  oblong met dubbele breukstreep

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per capsule:

  Vitamine B5 (als calciumpantothenaat)    500 mg    RI 8333%

  Ingrediënten (aflopend)

  Vitamine B5 (pantotheenzuur), capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), rijst extract.

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen 1 maal daags 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten