Bonusan Actief foliumzuur 400 mcg plus

Oorspronkelijke prijs was: €15,99.Huidige prijs is: €13,16.

90 tabletten (0796)

Vandaag bekeken: 5

De Gezondheidsraad raadt vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn aan om extra foliumzuur te gebruiken als aanvulling op de voeding. Actief Foliumzuur 400 mcg Plus bevat glucofolaat van Quatrefolic®. Deze vorm van foliumzuur staat garant voor veiligheid, kwaliteit en een goede biologische beschikbaarheid.

 • Speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen
 • Met 7,5 mcg vitamine B12, dat het energieniveau ondersteunt
 • Effectief zonder tussenkomst van de lever

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  De Gezondheidsraad raadt vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn aan om extra foliumzuur te gebruiken als aanvulling op de voeding. Actief Foliumzuur 400 mcg Plus bevat glucofolaat van Quatrefolic®. Deze vorm van foliumzuur staat garant voor veiligheid, kwaliteit en een goede biologische beschikbaarheid.

  Folaat is de actieve, goed opneembare vorm van foliumzuur. Hierdoor werkt Actief Foliumzuur 400 mcg Plus snel in het lichaam.

  Folaat draagt bij aan de groei van het kind tijdens de zwangerschap. Het draagt bij aan een normale weefselgroei, bloedvorming en de vermindering van vermoeidheid. Verder is Folaat goed voor de leerprestatie en een goede geestelijke balans. Ook draagt het bij aan een normale homocysteïnestofwisseling. Homocysteïne is een in hoge concentraties een giftig stofwisselingsproduct, dat ook wel het ‘nieuwe cholesterol’ wordt genoemd.

  De ondersteunende vitamine B12 in deze formule bestaat uitsluitend uit de actieve vormen methyl- en adenosylcobalamine. Vitamine B12  draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme voor, tijdens en na de zwangerschapsmaanden.

   

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over de inzetbaarheid van dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

   

  Specificaties

  Bevat geen:
  gelatine, gist, lactose, dierlijke substanties, soja, GGO, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., gluten, conserveermiddelen, maïs

  Type:
  tablet

  Vorm:
  concaaf

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per tablet:

  Actief folaat (als 5-methyltetrahydrofolaat glucosaminezout, Quatrefolic®) 400 mcg RI 200%
  Actief vitamine B12 (als methylcobalamine en adenosylcobalamine/dibencozide) 7.5 mcg RI 300%

  Ingrediënten (aflopend)

  Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), 5-methyl-tetrahydrofolaat glucosamine zout, methylcobalamine, adenosylcobalamine/ dibencozide.

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik1 maal daags 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

  Bewaaradvies:
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten