Bodily / APKvoorLichaam

Massage, Therapie, EMB Bloedtest en Voedingssupplementen

Ervaren en enthousiaste professionals.

Bodily / APKvoorLichaam

Massage, Therapie, EMB Bloedtest en Voedingssupplementen

Wij hebben aandacht voor uw klachten.

Bodily

Walmolen 16
3352 AN Papendrecht

Bodily APKvoorLichaam

Onze gegevens:

NL30 KNAB 0255 6301 58

KNABNL2H

23088698 Dordrecht

NL806928232B01

Giro di Kika 16 t/m 21 juni 2024

Kees en Wesley Agterdenbos (vader en zoon) hebben de wens om ooit samen een flink heuveltje te fietsen. Dit wordt nu werkelijkheid, Giro di KiKa. Het enige verschil is, is dat dit flinke heuveltje wordt veranderd in 3 pittige bergen in Italië. De zwaarste route (Epico) van 150 km en 4.500 hoogtemeters hebben we uitgezocht. En als kers op de taart moet dit in 1 dag bedwongen worden. De uitdaging is gigantisch!

En fietsen voor een goed doel zorgt ervoor dat we nog harder trainen. We hoeven je niet uit te leggen wat (Kinder)Kanker met gezinnen en families doet. We hopen ontzettend veel sponsoren te vinden die deze actie van KiKa willen ondersteunen. Kunnen we op jullie rekenen? Alvast bedankt voor je bijdrage!

Kees

qr-code-kees-agterdenbos-giro-di-kika-2024 (2)

Wesley

qr-code-wesley-agterdenbos-giro-di-kika-2024 (1)
Jolanda van Vlaanderen

Jolanda van Vlaanderen

Ik geniet van het sporten. Op 8 jarige leeftijd ben ik met badminton begonnen. Een heerlijke sport, waarbij recreatief spelen snel omgezet werd naar competities en wedstrijden spelen. Vanaf mijn 17e tot en met mijn 29e jaar heb ik naast deze wedstrijden badminton-trainingen gegeven. Ik “woonde” bijna in de sporthal.
Tijdens het badmintonnen, kwam ik regelmatig in aanraking met een masseur en therapeut. Af en toe protesteerden mijn spieren, maar lang aan de zijlijn zitten, wilde ik absoluut niet. Ik werd geïnspireerd door de kunde van deze masseurs en therapeuten. Mensen zien opknappen, dit wilde ik ook leren en kunnen!
De eerste basisopleiding Sportmassage zorgde ervoor dat ik besmet werd met het massagevirus. De anatomie, fysiologie en de hele werking van het menselijke lichaam boeide mij enorm. Ik besefte dat er nog zoveel meer te leren was!
Nu na 3 afgeronde HBO opleidingen (massagetherapie, medische basiskennis en orthomoleculaire therapie), kriebelt het nog steeds om af en toe in de schoolbanken en studieboeken te duiken. Je bent nooit te oud om te leren, maar daar dacht ik vroeger anders over 😉
Na het badmintonnen ben ik ook in aanraking gekomen met het wedstrijdzwemmen, triathlon, judo, karate en daitō-ryū aiki-jūjutsu, mede door Kees en onze kinderen. Ik leerde ook de andere sporten te waarderen en besefte, dat we zuinig op ons lichaam moeten zijn. Het lichaam geeft aan, wanneer je je lichaam te veel vraagt en even “op de rem moet trappen”. Maar ik begrijp maar al te goed dat je niet al te lang aan de zijlijn wilt wachten.
Mijn specialiteit is het verhelpen van pijnklachten en het onderhouden van je lichaam, door middel van het aanbieden van massagetherapie, dorn therapie, natuurgeneeskunde en inmiddels orthomoleculaire therapie volgens kPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie).
Kees Agterdenbos

Kees Agterdenbos

Ik mag dolgraag sporten, hardlopen, wielrennen en zwemmen. Wielrennen is hierbij mijn grote favoriet. Tot mijn 21e jaar heb ik veel aan wedstrijdzwemmen gedaan en daarna zwemtrainingen gegeven.
Na mijn 21e jaar heb ik aan een aantal triathlons meegedaan. Het viel mij op dat het wielrennen mij wel lag. Hierin ben ik mij wat verder gaan specialiseren. Vooral bij de lange afstanden voel ik mij als een vis in het water. Een aantal wielerklassiekers, zoals Milaan – San Remo en Luik-Bastenaken-Luik van ruim 200 km met veel klimwerk waren hele mooie uitdagingen.
Sinds september 2018 ben ik weer gaan hardlopen. Zomaar uit het niets gympen aan en hup weg. Doorzettingsvermogen en discipline waren en zijn nog steeds m’n sleutelwoorden. Ook hier genoot ik van de lange afstanden. Ik heb inmiddels een aantal halve marathons hardgelopen. Helaas heb ik tijdens deze opbouw ook een aantal blessures gekregen. Ik merkte dat een goede verzorging voor het lichaam heel erg belangrijk is. Luisteren naar je lichaam. Ook voor mij een moeilijke opdracht…
Sportmassage is een ideale massagevorm bij stijve, vermoeide en pijnlijke spieren. Verzorging van je lichaam is belangrijk. De één ziet het als luxe, de ander ziet het als onderhoud van je lichaam. Ik zag het vroeger als luxe, maar inmiddels zie ik het als onderhoud. Hoe eerder je herstelt, hoe eerder je je doel bereikt! Net als Jolanda heb ik veel verschillende studies en opleidingen gevolgd en heb ik inmiddels ook een geweldig gevulde “rugzak met kennis”. Door deze brede kennis kunne wij allebei vanuit verschillende invalshoeken naar de ontstane pijn kijken. Uiteraard blijf ik up-to-date door regelmatig in de schoolbanken te zitten om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen.
Mijn specialiteit is het aanbieden van een massage “op maat”, het verhelpen van pijnklachten en het onderhouden van je lichaam.

Neem contact op

= verplicht veld

Dit formulier s.v.p. niet gebruiken om te reserveren: Ga hiervoor naar het reserveringsformulier

Privacy *