Bonusan Astragalus – Eleuther ococcus – Shiitake extract

Oorspronkelijke prijs was: €34,99.Huidige prijs is: €28,79.

90 Capsules (1704)

Vandaag bekeken: 5

Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract

Het Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bevat twee bijzondere kruidenextracten en een paddenstoelextract.

 • Astragalus en Eleutherococcus ondersteunen de werking van het immuunsysteem*
 • Unieke combinatie van kruidenextracten en een paddenstoelextract
 • Hoge dosering van 900 mg Astragalus per dagdosering

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom Astragalus en Eleutherococcus?
  Astralagus en Eleutherococcus zijn twee bijzondere kruidenextracten die allebei veel gebruikt worden in Traditionele Chinese Geneeskunde om de afweer van het lichaam te ondersteunen*.

  De Astragalus membranaceus staat ook wel bekend als de vlezige hokjespeul. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de vlezige hokjespeul een mooie plant met een lieflijk paars bloemetje. Van de plant wordt de wortel gebruikt. Astragalus bevat van nature flavonoïden, polysachariden, triterpenen, aminozuren, GlucUronzuur, choline en spoorelementen. Flavonoïden zijn pigmentstoffen die van nature in planten voorkomen. Flavonoïden werden vroeger ook wel vitamine P genoemd.

  Van de Eleutherococcus senticosus, bekend als Siberische ginseng, wordt net als bij Astragalus de wortel voor het kruidenextract gebruikt. Hoewel Eleutherococcus een gingseng wordt genoemd is het eigenlijk geen ginsengsoort. Het heeft echter wel effecten die vergelijkbaar zijn met die van Chinese en Amerikaanse ginseng.

  Astragalus is verantwoordelijk voor de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en Eleutherococcus draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme*. Gecombineerd zijn ze ondersteunend voor het immuunsysteem en dragen ze bij tot de instandhouding van een normale cognitieve functie*. Eleutherococcus senticosus draagt bij aan de normale weerstand tegen stress.*

  Er zijn een aantal gezondheidsclaims bekend van Astragalus en Eleutherococcus:*

  Astragalus Membranaceus
  •             draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
  •             draagt bij tot de instandhouding van normale fysische en cognitieve functies
  •             draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
  •             draagt bij tot de normale werking van het hart en bloedvaten

  Eleutherococcus senticosus
  •             draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem
  •             draagt bij tot een normale cognitieve functie
  •             draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme

  De voordelen van Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract
  Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bevat een unieke samenstelling van natuurlijke actieve bestanddelen. Met als hoofdbestandsdeel hooggedoseerde Astragalus voor een positieve invloed op het immuunsysteem.* Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bestaat uit: Astragalus membranaceus (900 mg) gestandaardiseerd op minimaal 71% polysachariden, Eleutherococcus senticosus (240 mg) gestandaardiseerd op minimaal 0,8% eleutherosiden en Shiitake-extract (75 mg, Lentinula edodes mycelia) gestandaardiseerd op 15% polysachariden waaronder lentinan.

  Dit product biedt een unieke combinatie van twee kruidenextracten (Astragalus en Eleutherococcus) die de afweer van het lichaam ondersteunen* met hierbij de toevoeging van het Shiitake extract als cofactor dat in traditionele Chinese behandelwijzen veel gebruikt wordt.

  Het Shiitake-extract (Lentinula edodes) is gemaakt van de zwamvlok, ook wel het mycelium genoemd, dat het netwerk van alle schimmeldraden vormt. Dit extract is gestandaardiseerd op 15% polysachariden, waaronder lentinan. Lentinan is een belangrijke oplosbare voedingsvezel.

  Lentinan is een bèta-glucaanverbinding die voorkomt in de Shiitake. Bèta-glucaan is een vorm van een natuurlijke suiker. De bèta-glucaanverbindingen bevinden zich zowel in de celwanden van het bovengrondse vruchtlichaam (de paddenstoel) als in het ondergrondse stelsel (de wortel), ook wel bekend als het mycelium.

  De capsules van het Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract zijn veganistisch, makkelijk slikbaar èn eenvoudig te openen om op een andere manier in te nemen. We adviseren driemaal daags één capsule in te nemen, tijdens of vlak na de maaltijd.

  Hoge kwaliteit dankzij gestandaardiseerde extracten en actieve bestanddelen
  Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract is gestandaardiseerd op de actieve bestanddelen van AstragalusEleutherococcus en Shiitake met een standaardisatie op polysachariden en eleutherosiden.

  Door de standaardisatie kan worden uitgegaan van een gegarandeerde hoeveelheid werkzame stof in therapeutische behandeltrajecten, onafhankelijk van oogstperiode of andere invloeden die op de groei en bewerking (droogproces, bewaarcondities, ed.) van het product hebben ingewerkt.

  Bij Bonusan hechten we waarde aan de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van onze producten. Onze Research & Development afdeling houdt zich bezig met onderzoek naar toepassingsmogelijkheden, vormen, veiligheid, samenstelling en interacties van voedings- en plantenstoffen en de doorvertaling daarvan naar wetenschappelijk onderbouwde producten.

  Geschikt voor het ondersteunen van het immuunsysteem
  Voor mensen die de voorkeur geven aan een natuurlijk kruidenextract biedt Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract een goede oplossing voor het ondersteunen van het immuunsysteem*, dankzij de toevoegde Astragalus en Eleutherococcus.

  Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract bevat natuurlijke extracten in een plantaardige capsule en is daardoor geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.
  Overleg voor gebruik van Bonusan Astragalus-Eleutherococcus-Shiitake extract met een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicatie.

  *Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over de inzetbaarheid van dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  gist, gelatine, dierlijke substanties, lactose, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., soja, GGO, toegevoegde sacharose, maïs, gluten, conserveermiddelen

  Type:
  capsule

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per 3 capsules:

  Astragalus membranaceus (vlezige hokjespeul) radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 71% polysachariden  900 mg
  Eleutherococcus senticosus (Siberische ginseng) radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 0,8% totaal eleutherosiden
  240 mg
  Lentinula edodes (shiitake) mycelia extract gestandaardiseerd op minimaal 15% polysachariden  75 mg

  Ingrediënten (aflopend)

  Vlezige hokjespeul (Astragalus membranaceus), capsulewand (cellulose (HPMC)), Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus), shiitake (Lentinula edodes), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Dagelijks 3 maal 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden verspreiden.
  Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten