Product: Bonusan Vitamine B1 Thiamine 300 mg

Bonusan Vitamine B1 Thiamine 300 mg

21,38

60 capsules 0677

Vandaag bekeken: 1

Vitamine B1 Thiamine 300 mg

Bonusan Vitamine B1 (thiamine) ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij tot een normale psychologische functie en heeft een gunstige werking op het hart.

 • Extra hoog gedoseerd: 300 mg vitamine B1 in één capsule
 • Ondersteunt het energieniveau
 • Goed voor het hart

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom vitamine B1?
  Vitamine B1, oftewel thiamine, is een verbinding van zwavel en stikstof. Het was de eerste wateroplosbare vitamine die werd ontdekt en kreeg de naam vitamine B1. Thiamine is een essentieel micronutriënt; het lichaam kan het niet zelf aanmaken en is daarom aangewezen op de voeding. Vitamine B1 is vooral te vinden in vlees(waren), graan- en zuivelproducten. Sommige mensen verdragen deze voedingsmiddelen onvoldoende of eten volgens een voedingspatroon waar deze voedingsmiddelen niet of in mindere mate in zitten. Gelukkig zijn groenten, noten, pitten en zaden ook goede bronnen van vitamine B1. En wanneer het niet lukt om hiervan genoeg te eten biedt een supplement mogelijk uitkomst.

  Vitamine B1 is belangrijk voor het energiemetabolisme. Het is een cofactor voor veel enzymen. Vitamine B1 is onderdeel van de citroenzuurcyclus en helpt energie vrij te maken uit de voeding. Door vitamine B1 krijgt de citroenzuurcyclus in het lichaam voorrang op glycolyse. De citroenzuurcyclus levert vele malen méér energie dan de glycolyse.

  De voordelen van Bonusan Vitamine B1 Thiamine
  Bonusan Vitamine B1 is extra hoog gedoseerd. Een capsule bevat 300 mg vitamine B1 als thiamine HCl. Het product maakt deel uit van een breder energie-assortiment van Bonusan. Veiligheid staat bij Bonusan voorop bij alles wat we doen: van de zoektocht naar goede grondstoffen, het bepalen van de juiste samenstelling en het produceren van onze supplementen, tot aan het bewaren en verwerken hiervan. In elk van die facetten hebben wij kwaliteitscontroles ingebouwd. Niets verlaat onze fabriek voordat ons eigen laboratorium het heeft goedgekeurd. Per maand worden gemiddeld tussen de 500 en 700 kwaliteitscontroles uitgevoerd door onze Quality Control afdeling. Ook onze leveranciers voldoen stuk voor stuk aan onze strenge eisen. We houden zo de controle over het gehele productieproces, van grondstof tot eindproduct.

  Geschikt voor mensen die baat hebben bij een normaal energieleverend metabolisme
  Thiamine draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme, een normale werking van het zenuwstelsel en een normale psychologische functie.

  Ons huidige westerse voedingspatroon en onze leefomgeving is niet altijd gunstig voor onze gezondheid. Sommige mensen zitten vast in een energiemetabolisme via de glycolyse. Energieaanmaak via de citroenzuurcyclus is vele malen effectiever. Een supplement met een hoge dosering vitamine B1 kan daarbij ondersteunen, B1 heeft namelijk een gunstige invloed op een normaal energieleverend metabolisme.

  Bonusan Vitamine B1 is vrij van dierlijke substanties en daardoor geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  Meer informatie over dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  gist, gelatine, lactose, dierlijke substanties, GGO, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen, soja, conserveermiddelen, toegevoegde sacharose, maïs, gluten

  Type:
  capsule

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per capsule:

  Vitamine B1 (als thiamine HCl)    300 mg    RI 27272%

  Ingrediënten (aflopend)

  Vitamine B1 (thiamine HCl), capsulewand (cellulose (HPMC)), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 tot 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant