Gratis bezorgen vanaf € 110,00
logo

Bonusan Curcuma Pro

Categorieën: |

38,75

60 Capsules 1740

Vandaag bekeken: 2

Curcuma Pro

Bonusan Curcuma Pro capsules bevatten per capsule 250 mg curcuma, waarvan 50 mg curcuminoïden. De toegevoegde extracten van groene thee, resveratrol en druivenpit maken Curcuma Pro een zeer gewaardeerd complexproduct.

 • Brede curcuma formule, met groene thee extract, resveratrol en druivenpitextract (OPC)
 • Beter opneembaar dankzij CurcuWIN®
 • Helpt onder andere gewrichten soepel te houden*
 • Hoge dosering curcuminoïden

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom curcuma?
  Curcuma wordt gewonnen uit de wortelstok van de plant Curcuma longa. Deze plant staat ook wel bekend als geelwortel en bevat verschillende curcuminoïden, waar curcumine verreweg het grootste deel van uitmaakt. Deze curcuminoïden zijn verantwoordelijk voor de gezondheidsbevorderende eigenschappen die curcuma bezit. Curcuma ondersteunt bijvoorbeeld het immuunsysteem*, de gewrichten* en draagt bij tot de instandhouding van een normale leverfunctie*. Dit maakt dat curcuma breed inzetbaar is en zowel preventieve als therapeutische waarde heeft.

  De curcuminoïden zijn vetoplosbare stoffen en lossen daarom moeilijk op in water. Dit maakt dat curcuma slecht wordt opgenomen. Afhankelijk van waar curcuma voor wordt ingezet, is door de slechte opneembaarheid doorgaans een hoge doses nodig. Een voedingssupplement met verbeterde wateroplosbaarheid kan dan uitkomst bieden.

  De voordelen van Bonusan Curcuma Pro
  Wat de Curcuma Pro uniek maakt is de toevoeging van bijzondere synergisten. Deze aanvullende extracten zijn rijk aan polyfenolen en maken de formule compleet. Naast een hoge dosering curcuma bevat één capsule 20 mg resveratrol, dit draagt bij aan de normale werking van het hart*. Daarnaast voegen we 100 mg Camellia sinensius folium extract en 20 mg Vitis vinifera zaadextract toe. Om optimaal de voordelen van deze vier kruidenextracten te ervaren adviseren we om twee keer per dag één Curcuma Pro capsule in te nemen, bij voorkeur bij de maaltijd. Wanneer dit supplement onderdeel uitmaakt van een therapeutisch traject kan de Bonusan Curcuma Pro in hogere doseringen worden voorgeschreven.

  Hoge kwaliteit dankzij CurcuWIN® met aanvullende extracten uit groene thee en druiven
  De werkzame stof in Curcuma longa, de curcuminoïden, hebben door de vetoplosbaarheid een matige opname in het maagdarmstelsel. Bonusan Curcuma Pro bevat CurcuWIN®. Dankzij de gepatenteerde Ultrasol technologie lost CurcuWIN® onder andere beter op in water, wat de opname in het lichaam verhoogt. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat deze gepatenteerde grondstof significant beter wordt opgenomen: de biologische beschikbaarheid van curcuma is bij CurcuWIN® 46 keer hoger dan van een standaard curcuma extract. Dit maakt Curcuma Pro een goed opneembaar, effectief product dat lang actief blijft in het lichaam.

  Voor de Bonusan Curcuma Pro maken we gebruik van gestandaardiseerde kruidenextracten. Dat wil zeggen dat er een gegarandeerde hoeveelheid van de werkzame plantbestanddelen in zit. Curcuma Pro bevat daarom gegarandeerd een hoge dosering van 50 mg curcuminoïden per capsule.

  Camellia sinensius folium (groene thee) extract is gestandaardiseerd op minimaal 50% polyfenolen, minimaal 20% catechinen en 7% EGCG. Het bevat alle goede polyfenolen die worden gevonden in groene thee. Voor de Bonusan Curcuma Pro gebruiken we uitsluitend niet-gefermenteerde, jonge theebladeren met onder andere catechinen en theanine. Dit zijn de meest waardevolle stoffen in groene thee.

  Resveratrol is een bijzondere, vaak ondergewaardeerde stof. Resveratrol wordt gewonnen uit de Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum), een plant die van oudsher wordt gebruikt in traditionele Chinese behandelwijzen. We gebruiken uitsluitend de biologisch actieve trans-resveratrol die voldoet aan de strenge norm voor polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK’s). Vitis vinifera wordt ook wel wijnstok of druivelaar genoemd. De pitten van de druiven aan deze plant gebruiken wij als grondstof voor de Curcuma Pro. Het druivenpitextract is gestandaardiseerd op een hoge concentratie van 95% OPC en bevat van nature citrusbioflavonoïden.

  Geschikt voor ondersteuning van de gewrichten en het immuunsysteem
  Bonusan Curcuma Pro is een compleet curcumasupplement met vele toepassingen. Curcuma ondersteunt het immuunsysteem*, de gewrichten* en draagt bij tot de instandhouding van een normale leverfunctie*. Resveratrol draagt daarnaast bij aan de normale functie van het hart*. Dit product kan zowel voor langere tijd worden ingezet of kortdurend als prikkeltherapie.

  We raden het gebruik van curcuma af voor zwangere vrouwen. Bevindingen uit onderzoek laten zien dat curcuma in hoge concentraties de baarmoeder kan stimuleren, waardoor de zwangerschap mogelijk in gevaar komt. Daarnaast is voorzichtigheid geboden met curcuma en resveratrol bij bepaalde medicatie, galwegstoornissen, hormoongevoelige condities, bloedingen, bloedziektes en na operaties. Het is verstandig een deskundige te raadplegen bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Bonusan Curcuma Pro capsules bevatten geen dierlijke ingrediënten en zijn dus geschikt voor vegetariërs en veganisten.

  *Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

   

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

   

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Type:
  capsule

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per 2 capsules:

  Curcuma longa (geelwortel) rhizoma extract (CurcuWIN™)   500 mg
  waarvan curcuminoïden  100 mg
  Camellia sinensis (groene thee) folium extract, gestandaardiseerd op minimaal 50% polyfenolen, minimaal 20% catechinen en minimaal 7% EGCG (epigallocatechinegallaat)   200 mg
  Resveratrol (trans-resveratrol uit Polygonum cuspidatum)   40 mg
  Vitis vinifera semen (druivenpit) extract, gestandaardiseerd op minimaal 95% OPC   40 mg

  Ingrediënten (aflopend)

  Geelwortel (Curcuma longa), capsulewand (cellulose (HPMC)), groene thee (Camellia sinensis), resveratrol, druivenpitextract, antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen 2 maal daags 1 capsule(s) tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken bij galwegstoornissen.
  Raadpleeg een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Vaak gekocht met

Ga naar de bovenkant