Bonusan Multi Mineral Forte

Oorspronkelijke prijs was: €26,99.Huidige prijs is: €22,21.

90 tabletten 0850

Vandaag bekeken: 4

Multi Mineral Forte

Al 20 jaar een vertrouwde basis in het Bonusan assortiment. De Multi Mineral Forte zit vol met essentiële mineralen, waaronder een aantal minder bekende, maar zeer nuttige, zoals silicium en molybdeen.

 • Bevat goed opneembare mineralen in de juiste verhoudingen
 • Bevordert de energiestofwisseling dankzij magnesium, ijzer en calcium
 • Bevat naast mineralen ook waardevolle spoorelementen

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom mineralen?
  Mineralen kunnen niet door ons lichaam zelf worden aangemaakt. Ze komen van nature voor in onze voeding. De intensivering van de landbouw heeft echter geresulteerd in een verschraling en lager mineralengehalte van de grond waarop we gewassen verbouwen. Mineralen zijn bovendien gevoelig voor verhitting tijdens koken. Suppletie kan een zinvolle aanvulling zijn op de dagelijkse voeding.

  Mineralen zijn starters, bouwers èn geleiders; ze liggen aan het fundament van veel lichaamsprocessen:
  • ondersteunen het energieniveau (magnesium, calcium, jodium, koper, mangaan en ijzer)
  • hebben een positieve invloed op het immuunsysteem (zink, selenium, ijzer en koper)
  • ondersteunen een gezond zuur-base evenwicht (zink)
  • spelen een belangrijke rol in het functioneren van het zenuwstelsel (magnesium, koper en jodium)
  • dragen bij aan de aanmaak van cellen en weefsels (calcium)
  • ondersteunen de bloedstolling, de hartspier en de spijsvertering (calcium)

  De voordelen van Bonusan Multi Mineral Forte
  De Multi Mineral Forte is een alles-in-een-product met mineralen die (met uitzondering van kalium) voor meer dan 30% bijdragen aan de Referentie-Inname bij een dagdosering. We ontwikkelden een zo compleet mogelijk mineralencomplex.

  Zoals u van de Bonusan supplementen gewend bent, is ook de Multi Mineral Forte doordacht en met grote zorgvuldigheid samengesteld. De Multi Mineral Forte bevat de bekende mineralen die belangrijk zijn voor de gezondheid. We voegden bovendien silicium (als bamboe-extract), goed opneembare zwavel (als MSM) en molybdeen aan de formule toe. Fosfor en natrium zijn met opzet uit de samenstelling gelaten: met ons Westerse voedingspatroon krijgen we deze al ruim voldoende binnen. Het is dankzij deze sterke samenstelling dat de Multi Mineral Forte al ruim 20 jaar een onmisbaar product is in het Bonusan assortiment.

  Hoge kwaliteit dankzij calciumcarbonaat van Aquamin
  Wij produceren onze supplementen zelf in onze fabriek in Numansdorp. Onze supplementen verlaten pas de fabriek als de producten door ons eigen laboratorium zijn goedgekeurd. Bovendien zoekt onze afdeling Research en Development continue naar verbeteringen op gebied van samenstelling en opneembaarheid van werkzame stoffen. Kijk voor meer informatie over onze kwaliteitsstandaard op onze kwaliteitspagina. Bij de Multi Mineral Forte kozen we daarom voor de grondstof Aquamin. Dit is een zeewier dat, naast calciumcarbonaat, ook diverse spoorelementen biedt. Aquamin zeewier bevat ruim 70 van nature aanwezige spoorelementen.

  Alle mineralen in de Multi Mineral Forte voegden we toe in een goed opneembare vorm, zo bevat dit product enkel organisch gebonden vormen en bisglycinaatverbindingen. Dankzij deze laatste vorm gaan de werkzame stoffen niet mee in de mineralencompetitie, waardoor de mineralen goed kunnen worden opgenomen en kunnen bijdragen aan hun functies in het lichaam.

  Geschikt als dagelijkse aanvulling voor energie en een gezond zuur-base evenwicht
  De Multi Mineral Forte is dankzij onder andere magnesium en jodium belangrijk voor het energiemetabolisme. Door het basische mineraal zink ondersteunt dit product daarnaast het zuur-base evenwicht in het lichaam, als tegenhanger van onze dagelijkse voeding die veel zuren inbrengt, denk aan vlees, granen en eieren. Ook proteïnepoeders en andere eiwitrijke producten bevatten veel zuren, dat maakt de Multi Mineral Forte ook een waardevolle aanvulling voor bijvoorbeeld sporters en veganisten. De Multi Mineral Forte is vrij van allergenen en dierlijke substanties, dat maakt dit product geschikt voor een brede doelgroep, waaronder vegetariërs en veganisten.

   

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over de inzetbaarheid van dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Type:
  tablet

  Vorm:
  oblong met dubbele breukstreep

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per 3 gecoate tabletten:

  Calcium (calciumcarbonaat uit Atlantisch zeewier, Aquamin)   500 mg   RI 63%
  Magnesium (als magnesiumbisglycinaat)   175 mg   RI 47%
  Kalium (als kaliumchloride)   99 mg    RI 5%
  Zink (als zinkbisglycinaat)   15 mg   RI 150%
  IJzer (als ijzerfumaraat)    6 mg   RI 43%
  Koper (als koperlysinaat)   1 mg   RI 100%
  Mangaan (als mangaanbisglycinaat)   5 mg   RI 250%
  Jodium (uit kelp)   75 mcg   RI 50%
  Borium (als natriumboraat)   2 mg
  Chroom (als chroompicolinaat)   75 mcg   RI 188%
  Selenium (als seleno-L-methionine)   50 mcg   RI 91%
  Molybdeen (als ammoniummolybdaat)   60 mcg   RI 120%
  MSM (Methylsulfonylmethaan)   100 mg
  Bamboe (Bambusa arundinacea) tabashir extract, gestandaardiseerd op minimaal 75% silica   80 mg
  L-Glutaminezuur   50 mg

  Ingrediënten (aflopend)

  Mineralen, vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel), croscarmellose natrium), methylsulfonylmethaan (MSM), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), bamboe-extract, L-glutaminezuur, glansmiddel (HPMC, MCT-olie).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Dagelijks 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten