Product: Vitakruid Multi Dag Junior

Vitakruid Multi Dag Junior

23,85

300 ml 91251

Vandaag bekeken: 1

Multi Dag Junior
Vitaminen & mineralen voor de dag

 • Rode alg (Aquamin®); voor natuurlijke botondersteuning*
 • Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder
 • Met aangename Tutti Frutti smaak; volledig natuurlijk!

  Vitakruid geverifieerd

  Vrij van gluten
  Gistvrij
  Lactosevrij
  Suikervrij
  Vrij van kunstmatige kleurstoffen
  Gelatinevrij
  GMO-vrij
  Vrij van conserveermiddelen
  Vrij van smaakstoffen
  Vrij van zoetstoffen
  Vegetarisch

  Vegan

  Productbeschrijving

  Een steunpilaar voor de ontwikkeling van uw kind.

  Overdag willen we dat ons kind goed kan leren, de mooiste tekeningen maakt en uitblinkt op het klimrek. Suppletie met de juiste voedingsstoffen op de juiste momenten kan de telg ondersteunen in zijn prestaties. Zo activeert de hoge dosering vitamine B12 in de Multi Dag Junior de natuurlijke energie in het lichaam, is de vitamine C goed voor het concentratievermogen en draagt de toegevoegde calcium bij aan de zenuwfunctie*. Een innovatieve formule speciaal gericht op de dag!

  Het gerenommeerde Aquamin® (Rode Alg)

  Het award winnende Aquamin®, een trademark op basis van rode alg (lithothamnion calcareum), bevat uitermate biologisch beschikbaar calcium, magnesium en 72 andere essentiële sporenmineralen. Nutriënten die een belangrijke rol spelen in de botontwikkeling van uw kind*.

  De veiligste vorm van Vitamine B6 (P-5-P)

  In supplementen worden twee vormen toegepast, pyridoxine HCL en de biologisch actieve vorm pyridoxaal-5-fostaat (P-5-P). Tot nu toe zijn er geen bijwerkingen door het gebruik van pyridoxaal-5-fosfaat gemeld. Uit onderzoek van de Universiteit van Maastricht blijkt zelfs dat neuropathie door hoge doseringen B6 volledig toe te schrijven is aan pyridoxine HCl. De vorm die in geen enkel product van Vitakruid te vinden is. De Multi Dag Junior is dus een uiterst veilige keuze voor uw kind!

  Naast de veiligste vorm van vitamine B6 bevat de Multi Dag Junior ook alle andere B-vitaminen. Deze natuurlijke energieleveranciers hebben we uitsluitend in hoge en veilige doseringen en in de meest biologisch beschikbare vormen aan de formule toegevoegd*. Hierdoor kan de Multi Dag Junior ook ingezet worden wanneer je kleine behoefte heeft aan een actief B-complex!

  Citrus-bioflavonoïden het voormalig vitamine P

  Citrus-bioflavonoïden zijn plantaardige nutriënten die ook wel onder de naam vitamine P bekend staan. Deze stoffen zijn te vinden in het zachte witte deel onder de schil van de citrusvrucht. Tijdens het koken verdwijnt vitamine P jammer genoeg voor 70 tot maar liefst 90% uit onze voeding. Een aanvulling voor uw kind via de Multi Dag Junior leek ons dus geen overbodige luxe!

  Vierde generatie foliumzuur Quatrefolic®

  Quatrefolic® heeft een superieure biologische beschikbaarheid ten opzichte van synthetische vormen van foliumzuur. Reguliere foliumzuurvormen moeten namelijk eerst worden omgezet in 5-MTHF voordat ze functioneel zijn voor het lichaam. Quatrefolic® is de reeds omgezette vorm 5-MTHF waardoor het lichaam geen verdere hulpnutriënten nodig heeft om het effect van foliumzuur te ervaren. De nummer één folaatvorm wereldwijd!

  Opneembaarheid Quatrefolic

  Beste vormen

  Uitsluitend biologisch beschikbare nutriënten
  Voor uw kind wilt u natuurlijk het allerbeste. Met die insteek gebruikt Vitakruid in de Multi Dag & Nacht Junior uitsluitend nutriënten met de hoogste biologische beschikbaarheid. Op deze manier ondervindt uw spruit optimaal effect van het brede palet aan nutriënten in deze formule. Bovendien garanderen we u dat de gebruikte vormen binnen dit product een veganistische oorsprong hebben, duurzaam zijn en aan de meest recente veiligheidseisen voldoen. Een supplement voor de toekomst van kind én planeet!

  * Goedgekeurde gezondheidsclaims:
  • Vitamine B1 is o.a. goed voor: hart, zenuwstelsel, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen en de energiestofwisseling.
  • Vitamine B2 is o.a. belangrijk voor: zenuwstelsel, slijmvliezen, ijzerhuishouding, huid, gezichtsvermogen en het energieleverende metabolisme.
  • Vitamine B3 is o.a. goed voor: huid, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen, slijmvliezen, zenuwstelsel en het energiemetabolisme.
  • Vitamine B5 draagt o.a. bij aan: de vermindering van moeheid en vermoeidheid, de normale weerstand tegen stress, geestelijke inspanning/druk en het energieleverend metabolisme.
  • Vitamine B6 is o.a. goed voor: cysteine aanmaak, homocysteïnemetabolisme, eiwitstofwisseling/glycogeenstofwisseling, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen en het zenuwstelsel.
  • Vitamine B8 draagt o.a. bij aan: normale haargroei, een gezonde huid, een normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
  • Folaat draagt o.a. bij aan: extra energie bij vermoeidheid/moeheid, hersen- en zenuwfuncties betrokken bij het leervermogen, het normale functioneren van het immuunsysteem, de aanmaak van cellen en weefsels, tot de vorming van rode en witte bloedcellen en de normale aminozuursynthese.
  • Vitamine B12 is o.a. goed voor: het celdelingsproces, vermoeidheid en moeheid, de energiestofwisseling, de vorming van rode bloedcellen en het zenuwstelsel.
  • Vitamine C is o.a. goed voor: de vorming van collageen, het skelet, de huid, het ijzergehalte in het bloed, de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het gebit en bij vermoeidheid en moeheid.
  • Chroom draagt o.a. bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en de normale stofwisseling van koolhydraten, vet en eiwitten.
  • Fosfor is o.a. goed voor het skelet van kinderen en speelt een rol bij de botaanmaak van kinderen.
  • IJzer levert o.a. een bijdrage aan de ontwikkeling van cognitieve functies van kinderen.
  • Kalium is o.a. goed voor: bloeddruk, spieren en het zenuwstelsel.
  • Jodium is o.a. belangrijk voor de normale groei van kinderen en de productie van schildklierhormonen.
  • Magnesium is o.a. goed voor: skelet, celdelingsproces, energiemetabolisme, sterke tanden, gemoedstoestand, leerprestatie, concentratievermogen, geheugen, spieren en het zenuwstelsel.
  • Selenium is o.a. goed voor: haar, nagels, tegen vrije radicalen en de schildklier.
  • Koper is o.a. goed voor: het bindweefsel in de huid, een normale pigmentatie van de huid, de weerstand en het zenuwstelsel.
  • Zink is o.a. goed voor: skelet, celdelingsproces, gezichtsvermogen, haar, huid, nagels en tegen het effect van vrije radicalen.
  • Choline is o.a. goed voor het homocysteïnemetabolisme en de lever.

  Orthomoleculaire kennisbron

  Vitakruid mag wettelijk gezien geen (complete) informatie verstrekken wat betreft toepassingen van dit supplement. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculaire kennisbron raadplegen.

  Voordelen
  • Rode alg (Aquamin®); voor natuurlijke botondersteuning*
  • Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar en ouder
  • Met aangename Tutti Frutti smaak; volledig natuurlijk!
  • De veiligste vorm van Vitamine B6 (P-5-P)
  • Citrus-bioflavonoïden: het voormalig Vitamine P
  • Met Citrus-bioflavonoïden voor betere vitamine C opname
  • Met een vitamine B-complex voor de energiehuishouding*
  • Vitamine C en zink ondersteunen de weerstand*
  Ingrediënten & dosering

  Neem 5 ml (1 t/m 6 jaar) of 10 ml (7 t/m 17 jaar) bij het ontbijt. Geschikt om te mengen met fruitsap of de fles. Tenzij anders geadviseerd.

  Ingrediënten:
  Gezuiverd water (Draagstof), Zwarte bessen concentraat, Stabilisator (Glycerol), Magnesium (Citraat, Bisglycinaat), Ascorbinezuur (Vitamine C), Aquamin® (Lithothamnium calcareum – Rode alg), Kalium (Citraat, Sorbaat), IJzerbisglycinaat, DMAE L-bitartraat, Zuurteregelaar (Citroenzuur), Zinkcitraat, Seleniummethionine (0,5% Se), Citrusbioflavonoiden, Nicotinamide (Vitamine B3), Inositol, Calcium-D-Pantothenaat (Vitamine B5), Thiamine HCl (Vitamine B1), Riboflavine (Vitamine B2), Mangaancitraat, Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), Boorzuur, Aminobenzoezuur (PABA), Kopersulfaat, Quatrefolic® (5-MTHF glucosamine ), Biotine (Vitamine B8), Kaliumjodide, Chroompicolinaat, Natriummolybdaat, Methylcobalamine (Vitamine B12).

  Bevat geen:
  GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

  Samenstelling per dosering (10 ml) RI*
  Vitamine B1 (thiamine HCL) 4 mg 363%
  Vitamine B2 (riboflavine) 5 mg 357%
  Vitamine B3 (niacinamide) 10 mg 63%
  Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 8 mg 133%
  Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 2 mg 143%
  Biotine (vitamine B8) 100 μg 200%
  Foliumzuur (Quatrefolic®, folaat 5-MTHF) 200 μg 100%
  Vitamine B12 (methylcobalamine) 20 μg 800%
  Vitamine C (ascorbinezuur) 165 mg 206%
  Chroom (picolinaat) 10 μg 25%
  Fosfor (magnesiumglycerofosfaat) 19 mg 3%
  IJzer (bisglycinaat) 4 mg 29%
  Kalium (citraat) 10 mg 0%
  Jodium (kaliumjodide) 75 μg 50%
  Magnesium (citraat) 55 mg 15%
  Mangaan (citraat) 1 mg 50%
  Molybdeen (natriummolybdaat) 20 μg 40%
  Selenium (methionine) 55 μg 100%
  Koper (sulfaat) 0,15 mg 15%
  Zink (citraat) 4 mg 40%
  Boron (boorzuur) 0,30 mg **
  Choline (bitartraat) 20,2 mg **
  Inositol 10 mg **
  PABA (para-aminobenzoëzuur) 1 mg **
  Rode alg (Aquamin®: o.a. rijk aan calcium, magnesium en silicium) 150 mg **
  DMAE (dimethylethanolamine) 15 mg **
  Bioflavonoïden (citrus) 10 mg **

  * Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld

   

  Veiligheid

  Dit product is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar.

  Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant