Gratis bezorgen vanaf € 110,00
logo

Vitakruid BCAA Poeder

Categorieën: |

27,78

250 gram 91145

Vandaag bekeken: 2

BCAA Poeder

Met vitamine C

 • Bevat hoge doseringen l-leucine, l-isoleucine en l-valine (2:1:1)
 • Ideaal voor tijdens en na de training
 • Toevoeging van vitamine-C voor betere opname

  Vitakruid geverifieerd

  Vrij van gluten
  Gistvrij
  Lactosevrij
  Suikervrij
  Vrij van kunstmatige kleurstoffen
  Gelatinevrij
  GMO-vrij
  Vrij van conserveermiddelen
  Vrij van smaakstoffen

  Productbeschrijving

  Bevat hoge doseringen l-leucine, l-isoleucine en l-valine

  Branched-Chain Amino Acids, oftewel BCAA’s in de volksmond, is een verzameling van de drie essentiele aminozuren l-leucine, l-isoleucine en l-valine. We noemen deze aminozuren essentieel, omdat we vertakte bouwstenen zelf niet kunnen aanmaken. We zijn dus afhankelijk van onze voeding voor een adequate BCAA inname. Idealiter zou onze aminozuurinname voor ongeveer 40% uit het hierboven genoemde trio moeten bestaan. Met name vlees, vis, eieren, zuivel, noten, zaden en bonen zijn hoogwaardige bronnen van BCAA’s. Omdat ons hedendaagse voedingspatroon nog wel eens te wensen overlaat, kan een hoog gedoseerd BCAA supplement uitkomst bieden. Het BCAA poeder van Vitakruid bevat maar liefst 1950 mg l-leucine, 975 mg l-isoleucine en 975 mg l-valine. De ideale aanvulling bij een aminozuurarm dieet!

  Ideale aminozuren samenstelling voor sporters

  BCAA’s zijn populaire supplementen onder sporters. Logisch, want de speciaal geselecteerde eiwitten bevorderen de spiergroei en -kracht bij fysieke activiteiten*. De combinatie van l-leucine, l-isoleucine en l-valine zijn voor het beoogde doel van herstel en spiergroei de uitgelezen keuze. Ons spierweefsel bestaat namelijk voor maar liefst een derde uit dit trio. Onze BCAA poeder bevat leucine, isoleucine en valine, in de beste en meest wetenschappelijk onderzochte verhouding van 2:1:1!

  Goed oplosbaar in water

  We bieden je het BCAA aan in poedervorm. Het product is goed te doseren door het bijgeleverde maatschepje en goed te mengen met water. Daardoor ook makkelijk in gebruik voor de sportfanatiekelingen die hun BCAA’s het liefst suppleren voor, tijdens of vlak na de training. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat het poeder niet klontert en makkelijk te roeren is!

  Toevoeging van vitamine-C

  Vitamine C is belangrijk om de weerstand rondom fysieke inspanning te verbeteren*. Een onoverkoombaar probleem van dit nutriënt echter; we zijn zelf niet in staat de vitamine te produceren. Hierdoor zijn we volkomen aangewezen op ons voedingspatroon voor een toereikend vitamine C gehalte. Vooral in ons huidige drukke bestaan schiet het eten van voldoende groente en fruit, de voornaamste bron van vitamine C, er helaas nog wel eens bij in. Dan kan het nemen van een goed supplement een welkome aanvulling zijn. Binnen het BCAA poeder van Vitakruid is vitamine C tevens toegevoegd om de opname van l-leucine, l-isoleucine en l-valine te verbeteren.

  * Goedgekeurde gezondheidsclaims:
  • Vitamine C is o.a. goed voor: de vorming van collageen, het skelet, de huid, het ijzergehalte in het bloed, de weerstand tijdens en na fysieke inspanning, het gebit en bij vermoeidheid en moeheid.
  • Eiwitten stimuleren de spiergroei en -kracht bij sportieve activiteiten

  Orthomoleculaire kennisbron

  Vitakruid mag wettelijk gezien geen (complete) informatie verstrekken wat betreft toepassingen van dit supplement. Voor meer informatie kunt u altijd een orthomoleculaire kennisbron raadplegen.

  Voordelen
  • Bevat hoge doseringen l-leucine, l-isoleucine en l-valine (2:1:1)
  • Ideaal voor tijdens en na de training
  • Toevoeging van vitamine-C voor betere opname
  • Effectieve aminozuren samenstelling voor sporters
  • Goed oplosbaar in water
  • Eenvoudig te doseren naar eigen wens
  • Vrij van kunstmatige kleur- smaakstoffen, bindmiddelen en conserveringsmiddelen.
  • Eiwitten stimuleren spiergroei en -kracht bij sportieve activiteiten*
  Ingrediënten & dosering

  Neem 1 maal daags 1 maatlepel met een glas water of vruchtensap, tenzij anders geadviseerd.

  Bij voorkeur een half uur voor de maaltijd of 2 uur erna omdat aminozuren bij de absorptie een competitie aangaan met andere aminozuren uit een maaltijd. Zo nodig kunt u de dosering verhogen, bijvoorbeeld bij intensieve sportbeoefening.

  Ingrediënten:
  BCAA 2:1:1 (L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine) granulaat, Vitamine C (ascorbinezuur), natuurlijke citroen aroma (smaakstof), stevia (natuurlijke zoetstof).

  Bevat geen:

  GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

  Voedingssupplement met zoetstof.

  Samenstelling per dosering (1 maatlepel à 5 ml) RI*
  BCAA (2:1:1) 3900 mg **
  Waarvan
  L-Leucine 1950 mg **
  L-Isoleucine 975 mg **
  L-Valine 975 mg **
  Vitamine C (ascorbinezuur) 750 mg 983%
  * Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld
  Veiligheid

  Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Vaak gekocht met

Titel

Ga naar de bovenkant