Bonusan Vitamine D3 druppels 5 mcg Vegan

Oorspronkelijke prijs was: €13,99.Huidige prijs is: €11,51.

30 ml olie 0670

Vandaag bekeken: 1

Vitamine D3 druppels 5 mcg

Bonusan Vitamine D druppels zijn flexibel te doseren met 5 mcg per druppel. Dat maakt het product geschikt voor het hele gezin. Ook zijn ze geschikt voor vegetariers én veganisten.

 • Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem
 • Zonder onnodige toevoegingen
 • Zeer goed opneembaar dankzij basis van olijfolie

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom Vitamine D3?  

  Niet alleen in de herfst en de winter hebben we profijt van extra vitamine D, ook in de lente en zomer kan onze eigen aanmaak onvoldoende zijn. Zeker nu we minder in aanraking komen met de zon, de belangrijkste stimulans van vitamine D aanmaak in de huid. We zitten te veel binnen, dragen een zonnebril of beschermen ons lichaam tegen de zon met zonnebrandcrème en kleding. Dit vermindert de opname van vitamine D aanzienlijk.

  En dat terwijl zonlicht voor de mens de belangrijkste bron van vitamine D is. Bij voldoende blootstelling aan ultraviolette straling is de eigen aanmaak – die in de huid plaatsvindt – vele malen groter dan de hoeveelheid die via de voeding kan worden geleverd.

  Vitamine D is belangrijk voor het lichaam omdat het een rol speelt in vele processen:
  • Vitamine D is belangrijk voor een normale spierwerking
  • Vitamine D zorgt voor behoud van sterke botten en een sterk gebit
  • Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam

  Bij ontbreken of vermijden van zonlicht wordt vitamine D een essentieel nutriënt. Het belang neemt toe om er voldoende van binnen te krijgen via externe bronnen. Vitamine D is te vinden in onze voeding, in vette vis zoals zalm en makreel, maar helaas is dat nauwelijks toereikend. Een voedingssupplement met vitamine D3 kan dan uitkomst bieden.

  De voordelen van Bonusan Vitamine D3 druppels

  Bonusan Vitamine D3 druppels bevatten plantaardige vitamine D3 waardoor ze ook geschikt zijn voor veganisten.

  De druppels zijn daarnaast favoriet omdat ze heel gemakkelijk in de gewenste dosering zijn toe te voegen aan allerlei voedingsmiddelen. Bijvoorbeeld aan de dressing van een salade, door een smoothie of in een groentehap van jonge kinderen. De druppels bestaan namelijk uit olijfolie en smaken daarom heel neutraal. Naast de plantaardige vitamine D3 voegen we niets anders toe aan onze vitamine D3 druppels, zo blijven we dicht bij de natuur. De druppels zijn flexibel te doseren en daarmee geschikt voor het hele gezin.

  Daarnaast bevatten onze vitamine D3 producten geen omega-6 vetzuren. Daarmee voorkomen we dat het de omega-3 – omega-6 verhouding ongunstig beïnvloedt.

  Bonusan vitamine D3 is naast de druppels ook leverbaar in diverse doseringen softgels. Zo kan het toedienen altijd worden afgestemd op de dagelijkse behoefte.

  Hoge kwaliteit dankzij vetmatrix van olijfolie  

  Vitamine D3 is een vetoplosbare vitamine. Om die reden hebben wij de D3 in extra vierge olijfolie opgelost. Daarmee staat de samenstelling dicht bij de natuur en is deze goed opneembaar. Bonusan producten bevatten uitsluitend vitamine D3. Dit is veel effectiever in het verhogen van de vitamine D-spiegels dan vitamine D2. Vitamine D3 is tot tien keer sterker dan vitamine D2.

  Geschikt voor het onderhouden van de gezondheid

  Bonusan Vitamine D3 druppels zijn een basisproduct in het Bonusan assortiment. Het is bedoeld voor personen die op een makkelijke en flexibele manier hun vitamine D willen aanvullen. Bijvoorbeeld doordat er weinig blootstelling aan ultraviolette straling plaatsvindt of omdat er niet voldoende vitamine D-rijke voeding kan worden geconsumeerd. De druppels kunnen bovendien goed gecombineerd worden met andere supplementen die vitamine D bevatten.

  Sommige mensen hebben sowieso meer vitamine D nodig dan ze uit zonlicht en voeding kunnen halen. Dit geldt voor jonge kinderen, ouderen, zwangere vrouwen en mensen met een donkere of getinte huid. Wij hebben bij Bonusan ook vitamine D3 softgels met 15, 25 en 75 mcg vitamine D3. De Bonusan Vitamine D3 druppels zijn flexibel te doseren en toe te voegen aan allerlei vloeibare voedingsmiddelen waardoor ze geschikt zijn voor baby’s en jonge kinderen of mensen die liever geen capsules slikken.

  Meer informatie over dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Type:
  olie

  Vorm:
  Vloeibaar

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per druppel:

  Vitamine D3 (als plantaardig cholecalciferol, Vita-algae D3™) (200 IE)   5 mcg    RI 100%

  Ingrediënten (aflopend)

  Vulstof (extra vierge olijfolie), cholecalciferol.

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen baby’s en kinderen tot en met 10 jaar 2-3 druppels per dag geven.
  Voor volwassenen geldt 3-5 druppels per dag.
  Bij voorkeur tijdens de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen>15 mcg is niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar. >20 mcg is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten