Bonusan Thymocapryl capsules

Categorieën: |

19,16

90 capsules 0302

Vandaag bekeken: 1

Thymocapryl

Tijm kennen we allemaal. Maar naast zijn belangrijke rol in de Italiaanse keuken, is de belangrijkste eigenschap van Thymus vulgaris de ondersteuning van de spijsvertering*. Dit product biedt een sterke combinatie van op 0,3% gestandaardiseerde thymol en caprylzuren van magnesium en calcium.

 • Tijm draagt bij tot een normale werking van de spijsvertering*
 • Gestandaardiseerd op 0,3% thymol, bevat caprylzuur van calcium

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom tijm en caprylzuren?
  Thymus vulgaris is een struikachtige vaste plant. Van oudsher wordt tijm voor uiteenlopende doeleinden gebruikt, waaronder als keukenkruid. Tijm draagt bij tot de normale werking van de spijsvertering en ondersteunt het behoud van gezonde luchtwegen*.De werkzame stoffen in tijm bestaan uit etherische oliën, met als hoofdbestanddeel de fenolen thymol, carvacrol, p-cymol en terpineen. Een kenmerk van fenolen is dat ze bitter zijn en de tijmplant beschermen tegen bacteriën en schimmels. Fenolen worden daarom ingezet in de voedingsindustrie om eten langer goed te houden.

  Van Thymus vulgaris is een aantal gezondheidsclaims bekend:*
  •             Ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering
  •             Draagt bij aan het behoud van gezonde luchtwegen

  Caprylzuur is een kleurloze, olieachtige vloeistof met een karakteristieke geur en smaak. De binding aan calcium en magnesium maakt het minder zuur. Caprylzuur is een verzadigd vetzuur met acht koolstofatomen en behoort daarmee tot de middellangeketenvetzuren (MCT). Caprylzuur wordt in kleine hoeveelheden in het lichaam geproduceerd. Het komt ook in bepaalde voedingsmiddelen voor, zoals kokos, palmolie, hennepolie, boter en andere dierlijke en plantaardige bronnen.

  De voordelen van Bonusan Thymocapryl
  Bonusan Thymocapryl bevat een combinatie van caprylzuren (in de vorm van magnesium- en calciumcaprylaat) en tijmextract (gestandaardiseerd op 0,3% thymol). De tijm in Thymocapryl ondersteunt de spijsvertering*.
  De tijm en caprylzuren zitten kleine en makkelijk slikbare DRcaps®. Dankzij de gepatenteerde technologie blijft de inhoud van de capsules beschermd tegen onder ander maagzuur, tot het in de darm is aangekomen. We adviseren eenmaal daags drie capsules tijdens of vlak na de maaltijd in te nemen.

  Hoge kwaliteit dankzij natuurlijke ingrediënten
  De ingrediënten in Bonusan Thymocapryl zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen. Dit supplement biedt een speciale combinatie van tijmextract en caprylzuren gebonden aan de mineralen magnesium en calcium. Door de binding met een mineraal is het caprylzuur gebufferd en daardoor minder zuur. Bovendien is dit product geheel vrij van natriumcaprylzuur, dat vaak als grondstof wordt gebruikt. Dit voorkomt dat men onnodig extra natrium binnenkrijgt, waar de westerse voeding al zeer rijk aan is.
  Het tijmextract dat we gebruiken voor Thymocapryl is gestandaardiseerd op 0,3% thymol. Standaardisatie levert een gegarandeerde hoeveelheid werkzame stof in therapeutische behandeltrajecten, onafhankelijk van oogstperiode of andere invloeden die op de groei en bewerking van tijmextract hebben ingewerkt, waaronder het droogproces en bewaarcondities.

  Bij Bonusan streven we naar de meest optimale samenstelling van onze producten. We hechten grote waarde aan de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van onze producten en de veiligheid ervan. Onze afdeling Research & Development houdt zich bezig met onderzoek naar toepassingsmogelijkheden, vormen, veiligheid, samenstelling en interacties van voedings- en plantenstoffen en de doorvertaling daarvan naar producten.

  Geschikt ter ondersteuning van de spijsvertering*
  Bonusan Thymocapryl draagt dankzij tijm op natuurlijke wijze bij aan de normale werking van de spijsvertering*.
  Thymocapryl is geschikt voor vegetariërs en veganisten, zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen.

  *Gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

  Meer informatie over dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, GGO, gist, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Type:
  capsule

  Vorm:
  vegetarische DR

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per 2 capsules:

  Caprylzuur (als calciumcaprylaat)    730 mg
  Thymus vulgaris (tijm) extract, gestandaardiseerd op minimaal 0,3% thymol    200 mg

  Ingrediënten (aflopend)

  Calciumcaprylaat, capsulewand (HPMC (cellulose)), gellangom), tijm (Thymus vulgaris), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

  Disclaimer

  Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant