Gratis bezorgen vanaf € 110,00
logo

Bonusan Cholesterol Balans¹

Categorieën: |

57,56

60 capsules 0631

Vandaag bekeken: 2

Cholesterol Balans¹

 

Rode gist rijst met groene thee extract

Bonusan Cholesterol Balans, jouw ideale alternatief dat voldoet aan de nieuwste wetgeving rondom rode gist rijst: Cholesterol Balans. Dit product bevat rode gist rijst extract van Ankascin®. Ankascin® is klinisch getest en kent wel 120 wetenschappelijke publicaties. Ook bevat Cholesterol Balans groene thee extract (Camellia sinensis).

*Dit product vervangt ons oude product Ubiquinol met rode gist rijst

 

 • Uitsluitend met natuurlijke hulpstoffen
 • Gestandaardiseerde rode gist rijst van Ankascin®
 • ¹Groene thee extract draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  De voordelen van Bonusan Cholesterol Balans
  Cholesterol Balans bevat 440 mg rode gistrijst extract van Ankascin®. Ankascin® is klinisch getest en kent wel 120 wetenschappelijke publicaties. Ook bevat Cholesterol Balans 250 mg groene thee (Camellia sinensis). ¹Groene thee extract draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

  Wij adviseren een dosering van één capsule per dag in te nemen bij een vetrijke maaltijd. Indien gewenst kan deze geopend worden om de voedingsstoffen eenvoudig te mengen door een (vetrijke) maaltijd.

  Voldoet aan de nieuwe Europese regelgeving rondom rode gist rijst
  Misschien heb je het al gehoord, veel producten met rode gist rijst zijn niet meer verkrijgbaar. De reden hiervoor is nieuwe wetgeving met betrekking tot de maximale hoeveelheid monacoline K in een voedingssupplement. Producten met rode gist rijst, die 3 mg of meer monacoline K bevatten, zijn niet langer toegestaan.

  De aangegeven reden voor het verbod is dat er in sommige gevallen bijwerkingen ontstaan door het gebruik van supplementen met monacoline K uit rode gist rijst.

  Cholesterol Balans is volledig vrij van monacoline K en is daarom toegestaan als jouw ideale alternatief. Bovendien bevat het product uitsluitend natuurlijke hulpstoffen.

  Geschikt voor behoud van een normaal cholesterolgehalte
  Een grote meerderheid van de Nederlanders is zich niet bewust van zijn eigen cholesterolgehalten. Cholesterol Balans draagt dankzij groene thee extract bij aan het behoud van normale cholesterolgehalten in het bloed.

  Het product past goed bij mensen die actief aan hun cholesterolgehalten willen werken. Als je cholesterolverlagende medicatie gebruikt, adviseren we je voor gebruik een deskundige te raadplegen.

  Bonusan Cholesterol Balans is vrij van dierlijke substanties en past hierdoor in een veganistisch of vegetarisch voedingspatroon.

  Meer informatie over dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

   

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, GGO, gluten, lactose, soja, synthetische kleurstoffen, synthetische smaakstoffen, toegevoegde sacharose

  Niet geschikt voor:
  Zwangere vrouwen

  Type:
  capsule

  Vorm:
  vegetarische

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per capsule:

  Rodegistrijst extract (Ankascin®), gestandaardiseerd op minimaal 7% monascine en minimaal 2,25% ankaflavine (gefermenteerd met Monascus purpureus)    440 mg
  Camellia sinensis (groene thee) folium extract, gestandaardiseerd op minimaal 50% polyfenolen, minimaal 20% catechinen en minimaal 7% EGCG (epigallocatechine-3-gallaat)    250 mg

  Ingrediënten (aflopend)

  Rodegistrijst, groene thee (Camellia sinensis), capsulewand (HPMC (cellulose)), vulstof (rijstzetmeel), antiklontermiddel (ascorbylpalmitaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

  Waarschuwingen
  Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.
  Maximale dosis EGCG is 800 mg per dag.
  Niet geschikt om te consumeren in combinatie met andere groene thee producten of tijdens het vasten.
  Niet geschikt voor kinderen onder de 18 jaar, tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
  Vraag advies van een arts over het gebruik wanneer gezondheidsklachten optreden.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant