Product: Bonusan Biotine 1000 mcg

Bonusan Biotine 1000 mcg

9,87

60 Tabletten 0932

Vandaag bekeken: 1

Biotine 1000 mcg

Biotine is een van de minst bekende B-vitaminen. Het speelt onder andere een rol in de normale energiestofwisseling, het zenuwstelsel en de gemoedstoestand.

 • Draagt bij aan een normale functie van het zenuwstelsel
 • Ondersteunt het energieniveau en draagt bij aan leervermogen
 • Goed voor huid, haar en nagels

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Biotine is een van de minst bekende B-vitaminen. Het speelt onder andere een rol in de normale energiestofwisseling, het zenuwstelsel en de gemoedstoestand. Biotine komt in vrijwel alle voedingsmiddelen voor. De biologische beschikbaarheid van biotine varieert van bijna 100% in maïs tot slechts 5% in tarwe. In de darmen kan de biologische beschikbaarheid van biotine verder worden beinvloed, bijvoorbeeld door bepaalde voedingsstoffen en sommige medicijnen (antibiotica). Daarom is het raadzaam biotinesupplementen te gebruiken als aanvulling op de voeding. Biotine bevordert de energiestofwisseling en helpt energie vrijmaken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het zorgt dus voor een hoger rendement uit de voeding. Biotine is goed voor de concentratie, de leerprestatie en het geheugen. Ook draagt het bij aan geestelijke veerkracht, een heldere geest en is het goed voor de gemoedstoestand. Tot slot kan biotine worden ingezet ter ondersteuning van een normale haargroei en het herstellend vermogen van de huid. De dosering van dit product ligt boven de ADH die is vastgesteld door de Gezondheidsraad. Hoewel stapeling in extreme gevallen kan voorkomen, zijn doseringen van meer dan honderd keer de inhoud van één tablet veilig bevonden voor dagelijks gebruik.

   

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Type:
  tablet

  Vorm:
  vlak met facetrand

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per tablet:

  D-Biotine   1000 mcg   RI 2000%

  Ingrediënten (aflopend)

  D-biotine, vulstof (microkristallijnecellulose (cellulosegel)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Dagelijks 1 tot 2 maal 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant