Bonusan SynOmega-3

Oorspronkelijke prijs was: €38,99.Huidige prijs is: €32,08.

250 ml olie 0747

Vandaag bekeken: 3

SynOmega-3

Bonusan SynOmega-3 combineert het goede van drie voedingsstoffen. Dit product bevat namelijk omega-3 vetzuren, choline en vitamine D3 in een handige mengbare emulsie. Dit maakt SynOmega-3 een waardevol combinatieproduct voor een brede doelgroep.

 • Unieke combinatie van EPA, DHA, choline en vitamine D3
 • DHA en EPA zijn goed voor het hart en houden de normale bloeddruk in stand*
 • DHA is goed voor de hersenen en het gezichtsvermogen**

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom omega-3, choline en vitamine D3?
  In het assortiment van Bonusan vindt u veel combinatieproducten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een voedingsstof het best ingezet kan worden met andere voedingsstoffen die samen een synergetisch effect hebben. Zo kozen we voor de SynOmega-3 om vitamine D en choline aan omega-3 vetzuren toe te voegen.

  De omega-3 vetzuren EPA en DHA zijn belangrijke bouwstoffen voor het menselijk lichaam en zijn bij veel processen betrokken. Ook vitamine D speelt een belangrijke rol in veel lichaamsfuncties. Beide zien wij dan ook als basissuppletie. Choline, een stof verwant aan B-vitaminen, is een waardevolle toevoeging. De combinatie van deze drie stoffen maakt de SynOmega-3 een breed product. Een aantal gezondheidseffecten die uit wetenschappelijk onderzoek zijn gebleken:

  • Vitamine D draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem
  • EPA en DHA zijn goed voor het hart en houden de normale bloeddruk in stand*
  • DHA draagt bij aan de instandhouding van een normale hersenfunctie**
  • Choline draagt bij aan een normale stofwisseling van vet en homocysteïne
  • Choline is goed voor de lever en ondersteunt de reinigende werking door de lever

  Omega-3 vetzuren zitten in vis, schaal- en schelpdieren en algen. Choline is met name in dierlijke voeding terug te vinden, in de natuurlijke vetten. De effectiefste bronnen zijn eieren, lever en ander orgaanvlees.  Vitamine D3 vinden we minder terug in de voeding en moeten we via zonlicht omzetten. Toch blijken we in ons westerse voedingspatroon vaak de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van deze voedingstoffen niet te halen, of door bepaalde redenen verhoogde behoefte te hebben. Dan biedt een supplement een goede oplossing.

  * Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van respectievelijk 250 mg en 3g EPA en DHA.
  ** Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

  De voordelen van Bonusan SynOmega-3
  Bonusan SynOmega-3 is een vetzuuremulsie met een unieke combinatie van ingrediënten. Het product bevat per dosering 500 mg DHA, 100 mg EPA, 10 mcg vitamine D3 en 82,5 mg choline. Hierdoor geeft dit product al met één eetlepel per dag een mooie aanvulling.

  De SynOmega-3 heeft een lichte mangosmaak en is reukloos, ondanks de toevoeging van zuivere visolie. De emulsie mengt eenvoudig door saladedressings, vruchtensappen en smoothies, waardoor het een ideale aanvulling is binnen een gezond en evenwichtig voedingspatroon. De emulsievorm van SynOmega-3 zorgt bovendien voor een optimale opname van de verschillende ingrediënten.

  Hoge kwaliteit dankzij visolie in emulsievorm
  Bij Bonusan kijken we altijd of een product nog beter kan. In onze eigen fabriek in Numansdorp en voor onze producten hanteren we strenge kwaliteitseisen. We streven naar een zo hoog mogelijk hoeveelheid van de werkzame stof in het product, naar een zo efficiënt mogelijk toediening en een zo goed mogelijke houdbaarheid.  Voor de Bonusan SynOmega-3 kiezen we daarom voor een emulsievorm, hierdoor worden de verschillende ingrediënten optimaal opgenomen en zijn makkelijk in te nemen door jong en oud.

  De SynOmega-3 bevat daarnaast ingrediënten van zeer goede kwaliteit. Zo wordt de visolie gewonnen uit tonijn. De visolie is grondig gefilterd, geurloos gemaakt en gezuiverd van schadelijke verontreinigingen (dus ontdaan van zware metalen, dioxines en PCB’s). De visolie-emulsie blijft stabiel door toevoeging van natuurlijke antioxidanten, namelijk gemengde tocoferolen, rozemarijnextract, vitamine E en een vetoplosbare vorm van vitamine C.

  Geschikt als dagelijkse aanvulling van omega-3, vitamine D en choline
  Bonusan SynOmega-3 biedt een goede basis voor iedereen die omega-3 vetzuren flexibel wil doseren en extra aanvulling wil of nodig heeft van choline en vitamine D3. Voor mensen die moeite hebben met slikken of liever geen capsules nemen, biedt de emulsie een oplossing. De emulsie is makkelijk toe te dienen met een lepel en heeft een lichte mangosmaak. Voor kinderen is het eventueel ook toe te voegen aan bijvoorbeeld vruchtensap of (plantaardige) yoghurt.

  Geschikt voor alle leeftijdsgroepen voor wie aanvullen van omega-3 vetten, choline, vitamine D3 voordelen geeft. Het product wordt daarom met name geadviseerd voor ouderen, opgroeiende kinderen en zwangere vrouwen.

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over de inzetbaarheid van dit product. Voor meer informatie verwijzen we u naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  gluten, toegevoegde sacharose, gelatine, maïs, lactose, gist, soja, GGO, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

  Allergenen:
  vis

  Niet geschikt voor:
  kinderen jonger dan 3 jaar.

  Type:
  olie

  Vorm:
  emulsie

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per eetlepel (à 8,0 ml):

  Visolie (Omega-3)    600 mg
  waarvan EPA    100 mg
  waarvan DHA    500 mg
  Choline (als choline bitartraat)    82.5 mg
  Vitamine D3 (als cholecalciferol) (400 IE)     10 mcg     RI 200%

  Ingrediënten (aflopend)

  Vulstof (water), tonijnolie (bevat vis), stabilisator (xylitol, glycerol), cholinebitartraat, verdikkingsmiddel (arabische gom, xanthaangom, guargom), aroma (natuurlijke mangosmaak, vanilline), voedingszuur (citroenzuur), conserveermiddel (sorbinezuur), antioxidanten (rozemarijnextract, ascorbylpalmitaat, d-alfatocoferol, gemengde tocoferolen), kleurstof (wilde peen extract, geelwortel (Curcuma longa extract)), vitamine D (cholecalciferol).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 eetlepel tijdens of vlak na een maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.

  Waarschuwingen
  Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

  Bewaaradvies
  Schudden voor gebruik.
  Na openen gekoeld bewaren.
  Na openen 42 dagen houdbaar.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten