Bonusan Lever Formule¹

Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €24,68.

60 tabletten 0304

Vandaag bekeken: 3
Bonusan Lever Formule draagt dankzij Silybum marianum (mariadistel), Taraxacum officinale (paardenbloem) en choline bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie1*. De zeer complete formule bevat vier plantenextracten en is aangevuld met vitamine C, zink en selenium die samen bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

  • Draagt bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie dankzij choline en mariadistel
  • Unieke, complete formule met kruidenextracten, aminozuren, mineralen en vitamine C
  • Met extracten van mariadistel, paardenbloem en artisjok
*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Waarom heb ik Lever Formule¹ nodig?

Lever Formule¹ doet een aantal goede dingen in ons lichaam:

Lever en detox

paardenbloem (Taraxacum officinale) draagt bij aan de instandhouding van de normale leverfunctie

  • Het aanmaken van gal
  • De verwerking van voedingsstoffen
  • Filteren van het bloed
  • Het opruimen van schadelijke stoffen

De belangrijkste van Bonusan Lever Formule:

De instandhouding van normale leverfuncties* is dan ook cruciaal; Bonusan Lever Formule helpt daarbij dankzij toevoeging van Silybum marianum (mariadistel), choline en Taraxacum officinale (paardenbloem).

Bonusan Lever Formule bevat vier gestandaardiseerde plantenextracten, waaronder Silybum marianum, een bekend leverkruid. Silybum marianum draagt samen met choline en Taraxacum officinale bij tot de instandhouding van de normale leverfunctie*. De formule wordt aangevuld met vitamine C, zink en selenium die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Waarom je cellen beschermen tegen oxidatieve stress

Oxidatieve stress kan ontstaan als cellen hard werken en veel energie verbruiken. Je lever heeft meer dan 500 functies en is een van de meest actieve organen in ons lichaam. Het is enorm belangrijk om je lever te ondersteunen met stoffen die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Bonusan Lever Formule bevat daarom zink, selenium en vitamine C.

Bovendien dragen ook Silybum marianum en Taraxacum officinale bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress*zoals in de lever.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Waarom een lever formule met mariadistel?

Mariadistel wordt ook wel leverkruid of wilde artisjok genoemd. In de zaden zit de actieve stof silymarine, dat bijdraagt tot de instandhouding van de normale leverfunctie*. Het voordeel van mariadistel is haar brede werking in de lever en daarnaast de bijdrage van het kruid tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade zoals in levercellen*.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Waarom een leverformule met paardenbloem?

Paardenbloemwortel wordt al sinds jaar en dag gebruikt omdat het bijdraagt tot de instandhouding van de normale leverfunctie*. Zo wordt er onder meer in de ayurveda vaak thee van getrokken. Bonusan Lever Formule bevat een geconcentreerd paardenbloemwortel extract dat zowel bijdraagt tot de instandhouding van de normale leverfunctie* als bijdraagt tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress, zoals in levercellen.

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating

Wat is Taurine?

Bonusan Lever Formule wordt compleet gemaakt door de toevoeging van taurine en L-cysteïne. Je lichaam bevat een vrij grote hoeveelheid van het zwavelhoudende organische zuur taurine. In de lever kan taurine worden aangemaakt uit de aminozuren L-cysteïne of L-methionine. L-cysteïne is een semi-essentieel aminozuur. Samen met selenium is L-cysteïne betrokken bij de aanmaak van glutathion.

Hoe weet je dat bonusan leverformule van hoge kwaliteit is?

Bonusan Lever Formule bevat gestandaardiseerde extracten van Silybum marianum, Brassica italica en Cynara scolymus. Dankzij standaardisatie kunnen we garanderen hoeveel van de plantenstoffen aanwezig zijn. De hoeveelheid plantenstoffen is dan onafhankelijk van bodemkwaliteit, oogsttijd en bewerking.

De zeer complete formule is samengesteld door het R&D-team aan de hand van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en therapeutische ervaring. Bonusan Lever Formule wordt uiteraard gefabriceerd in onze eigen fabriek in Nederland.

Samenstelling per gecoate tablet:

Choline (als cholinebitartraat)    85.00 mg
Vitamine C (als zinkascorbaat)    40.00 mg    RI 50%
Zink (als zinkascorbaat)    7.40 mg    RI 74%
Silybum marianum (mariadistel) semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 80% silymarine    250.00 mg
L-Cysteïne    50.00 mg
Selenium (als seleno-L-methionine)    27.50 mcg    RI 50%
Brassica oleracea italica (broccoli, BroccoRaphanin®) semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 10% glucorafanine
15.00 mg
Cynara scolymus (artisjok) folia extract, gestandaardiseerd op minimaal 5% cynarine     100.00 mg
Taurine    50.00 mg
Taraxacum officinale (paardenbloem) radix 4:1 extract    250.00 mg

Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), paardenbloem (Taraxacum officinale), mariadistel (Silybum marianum), cholinebitartraat, artisjok (Cynara scolymus), vulstof (hydroxypropylcellulose), taurine, cysteïne, zinkascorbaat, antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren), broccolizaad (Brassica oleracea italica), seleno-L-methionine, glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerol, hydroxypropylcellulose).

Bevat geen:
conserveermiddelen , gelatine , gist , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Allergenen: nvt

Meer informatie over dit product

Vanwege de wetgeving rondom supplementen mogen wij helaas geen (volledige) informatie verstrekken over dit product. Voor meer informatie verwijzen we je naar een kennisinstituut voor orthomoleculaire therapie.

Gebruik:
Tenzij anders aanbevolen dagelijks een tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies:
Goed afgesloten, droog en koel bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. ²Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Andere producten….

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten