Product: Orthica vitamine D-75

Orthica vitamine D-75

11,47

Uitverkocht

60 capsules

Vandaag bekeken: 1

D-75

Vitamine D3, 75mcg per capsule
Hoog gedoseerde vitamine D in vegetarische capsule.
Bedoeld als aanvulling op een gezonde voeding.
Bevat de actieve vorm van vitamine D (D3).
Hoge dosering van 75 mcg vitamine D per capsule
Bevat actieve vorm van vitamine D (D3)
Gemakkelijk in gebruik: capsule
Geschikt voor vegetariërs

Verpakking: 60 capsules

Vitamine D3, 75mcg per capsule

Je lichaam maakt vitamine zelf aan onder invloed van zonlicht en kan ook vitamine D opnemen uit voeding. Toch kan de voorziening van vitamine D niet altijd voldoende zijn. Bijvoorbeeld omdat je bijna nooit buitenkomt, een donkere huid hebt of huid bedekkende kleding draagt. Je behoefte aan vitamine D kan dan hoger zijn. Al kan dit ook voortkomen uit ouder worden: voor de leeftijd vanaf 70 jaar beveelt de Gezondheidsraad 20 mcg extra vitamine D aan. D-75 kan als aanvulling op de voeding een goede optie zijn. Vitamine D-75 is met 75 mcg per capsule de hoogst gedoseerde vitamine D van Orthica en niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Dit voedingssupplement bevat de actieve vorm van vitamine D (D3) uit wolvet. De capsule bevat geen gelatine, en is daardoor geschikt voor vegetariërs.

Vitamine D verhoogt de calciumopname in de botten en draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Vitamine D  is ook goed voor de normale werking van spieren. Verder draagt vitamine D bij tot normale fosforgehalten en normale calciumgehalten in het bloed. Bovendien speelt vitamine D een rol een rol in het proces van weefselgroei en –ontwikkeling. Daarbij helpt Vitamine D helpt om de risico’s van vallen te verminderen, in verband met houdingsinstabiliteit en spierzwakte. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen vanaf 60 jaar. dit gunstige effect  wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 20 microgram vitamine D uit al je bronnen. Vallen kent meerdere risicofactoren. Verandering van één van deze risicofactoren kan al dan niet een heilzaam effect hebben.

Speciale wensen Bij zwangerschaps (wens) en borstvoeding, Vegetarisch
Ingrediënten Eén tablet bevat:

Vitamine D3 (cholecalciferol) (3.000 IE) 75 mcg

Ingrediënten:
vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethylcellulose (capsule), cholecalciferol, antioxidant (ascorbyl palmitaat).

 

Bevat geen Gist, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs.
Adviesleeftijd 12+

De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.
Bij voorkeur innemen tijdens of na een maaltijd.
De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.

Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en een gezonde leefstijl niet vervangen.

Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant