Gratis bezorgen vanaf € 110,00
logo

Orthica Magnesiumcitraat-200

Categorieën: |

11,2520,34

Wissen

60 tabletten
120 tabletten

Vandaag bekeken: 1

Magnesiumcitraat-200

Hoge dosering, goed verdraagbare magnesium
Hoge dosering van 200 mg magnesiumcitraat per dagdosering. Magnesium ondersteunt de spieren, botten en het energieniveau. Goed opneembare tabletten door organisch gebonden vorm. Magnesiumcitraat is een goed verdraagbare vorm zonder aanvullende vitaminen, mineralen en kruiden.
 Goed opneembare magnesium
 Bevat alleen organisch gebonden magnesium
 Ondersteunt het energieniveau
 Goed voor de spieren & botten

Verpakking: 60 tabletten en 120 tabletten

Hoge dosering magnesiumcitraat, goed verdraagbaar

Ben jij op zoek naar een supplement waar alleen magnesium inzit? Magnesiumcitraat is een goed verdraagbare vorm zonder aanvullende vitaminen, mineralen en kruiden. Soms kan je lichaam combinatieformules met magnesium niet goed verdragen. Of de vertering is niet optimaal door bijvoorbeeld gebruik van bepaalde medicatie. Je kunt dan kiezen voor magnesiumcitraat, omdat deze organisch gebonden vorm van magnesium niet voor opname door het lichaam hoeft te worden omgezet, en dat maakt magnesiumcitraat goed opneembaar.

Daarnaast is magnesiumcitraat ook geschikt als je alleen behoefte hebt aan het mineraal magnesium of als je meerdere supplementen met elkaar combineert. Magnesiumcitraat-200 tabletten bevatten een voor deze vorm relatief hoge dosering magnesium.

Waarbij ondersteunt dit magnesiumcitraat-supplement?

Magnesium is een veelzijdig mineraal, dat je lichaam op vele vlakken ondersteunt. Zo helpen magnesiumtabletten je bij het vrijmaken van energie uit voeding en heeft magnesium een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Daarnaast speelt magnesium een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen. Magnesium speelt ook een rol in het behoud van sterke en soepele spieren. Bovendien is magnesium van belang voor de samenstelling van de botten. Tot slot helpt magnesium bij het celdelingsproces en draagt magnesium bij aan geestelijke veerkracht en aan een heldere geest.

Onze Magnesiumcitraat 200 mg-tabletten: ontwikkeld vanuit wetenschappelijke visie

Ons team van specialisten is dagelijks bezig met het samenstellen van unieke en kwalitatieve producten, die ontwikkeld worden vanuit wetenschappelijke inzichten, en altijd te combineren zijn met andere voedingssupplementen. Dit geldt dus ook voor onze Magnesiumcitraat-tabletten met een hoge dosering van 200 mg magnesiumcitraat per dagdosering.

KAG-nr. 431-0820-3281

Speciale wensen Veganistisch
Ingrediënten Eén tablet bevat:

Mineralen (elementaire hoeveelheid)
magnesium (-citraat) 200 mg

Ingrediënten:
magnesiumcitraat, vulstof (microkristallijne cellulose, hydroxypropylcellulose), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose, glycerine), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), kleurstof (titaandioxide).

Bevat geen gist, sacharose, synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
De aanbevolen dosering is 1-2 tabletten Magnesiumcitraat 200 mg per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.
Bij voorkeur het magnesiumsupplement innemen tijdens of na een maaltijd.
Een voedingssupplement kan een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl niet vervangen.
Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen.
Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Vaak gekocht met

Titel

Ga naar de bovenkant