Gratis bezorgen vanaf € 110,00
logo

Bonusan Brassica italica

Categorieën: |

39,00

60 Capsules 0808

Vandaag bekeken: 1

Brassica italica

Broccoli is een zeer gezonde groente. Echter, er gaan bij het koken van broccoli veel waardevolle voedingsstoffen verloren.

 • Uitgebalanceerde combinatie van extracten van de gehele plant
 • Zeer rijk aan glucorafanine, bron van sulforafaan
 • Uniek en gepatenteerd productieproces

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Broccoli is een zeer gezonde groente. Echter, er gaan bij het koken van broccoli veel waardevolle voedingsstoffen verloren. Broccoli bevat hoge concentraties organische zwavelverbindingen. Met name de belangrijke zwavelverbinding sulforafaan staat de laatste jaren in de belangstelling. De enige bron van sulforafaan is de broccoliplant, waarin het verscholen zit in de vorm van glucorafanine. Wist u dat de zwavelverbindingen in broccoli verantwoordelijk zijn voor de kenmerkende geur die vrijkomt bij het koken? Naast een extract van broccoliroosjes, bevat Brassica italica ook een extract van zaden en kiemen. De zaden bevatten meer glucorafanine dan de rest van de plant en zijn volgens een uniek en gepatenteerd proces verwerkt. Hierdoor blijven de inhoudsstoffen optimaal behouden. Brassica italica extract is zorgvuldig gestandaardiseerd en levert gegarandeerde hoeveelheden glucorafanine voor dagelijks gebruik.

   

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, dierlijke substanties, gelatine, GGO, gist, gluten, lactose, maïs, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Allergenen:
  Mosterd

  Type:
  capsule

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per 2 capsules:

  Brassica oleracea italica (broccoli) semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 10% glucorafanine   250 mg
  Brassica oleracea italica (broccoli) pullulant, gestandaardiseerd op minimaal 1,6% glucorafanine en minimaal 0,6% sulforafaan potentieel   150 mg
  Brassica oleracea italica (broccoli) herba extract/Brassica juncea (mosterd) extract (gestandaardiseerd op minimaal 4,5% glucosinolaten en minimaal 0,3% sulforafaan)   100 mg

  Ingrediënten (aflopend)

  Broccolizaad en -spruiten (Brassica oleracea italica), vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), capsulewand (cellulose (HPMC)), broccoli plant (Brassica oleracea italica, Brassica juncea (bevat mosterd)), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Dagelijks 2 capsules tijdens of vlak na de maaltijd innemen.
  Bij voorkeur de inname over de verschillende maaltijden spreiden.
  Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Vaak gekocht met

Titel

Ga naar de bovenkant