Gratis bezorgen vanaf € 110,00
logo

Bonusan Bacteri S4

Categorieën: |

24,64

28 Capsules 0588

Vandaag bekeken: 2

Bacteri S4

We weten steeds meer over de eigenschappen van bacteriën die van nature voorkomen op en in ons lichaam. Er zijn al veel soorten bekend. Vier van deze bacteriestammen zijn uitgebreid onderzocht vanwege hun speciale kwaliteiten. Bonusan Bacteri S4 bevat een uitzonderlijke mix van deze vier stammen, waaronder Lactobacillus (Lb.) rhamnosus BIFOLAC®GG.

 • Minimaal 5 miljard levensvatbare bacteriën per capsule, gegarandeerd tot einde houdbaarheid
 • Unieke verpakking met Activ-Vial® technologie beschermt tegen omgevingsinvloeden
 • Vier specifieke bacteriestammen die uitvoerig wetenschappelijk zijn onderzocht

  UITGEBREIDE BESCHRIJVING

  Waarom deze vier specifieke bacteriestammen?
  Bacteriën waren veel eerder op de aarde dan de mens, zij bevolken de wereld al 3,5 miljard jaar. Zonder hen zou leven op onze planeet niet mogelijk zijn. Bacteriën leven op de huid, in de mond, de neus, de urinewegen en de geslachtsorganen. De meeste bevinden zich in de darmen. De verzameling van bacteriën in de darm wordt ook wel de darmflora of het microbioom genoemd. In het darmkanaal leven ongeveer 100.000 miljard (1014) micro-organismen met een totaalgewicht van 1-3 kg.

  Van al deze bacteriën zijn er een paar stammen die, onder andere om hun specifieke eigenschappen, veel bij wetenschappelijk onderzoek worden gebruikt. Vier daarvan staan te boek als superieure stammen, deze vier bacteriën hebben wij speciaal voor u samengebracht in Bonusan Bacteri S4: Lb. rhamnosus BIFOLAC®GG, Lb. acidophilus BIFOLAC®5, Bb. animalis ssp. lactis BIFOLAC®12 en Bb. lactis BL-04®.

  Waarom zijn bacteriën nuttig? Bacteriën hebben niet altijd een goede naam omdat ze voor veel vervelende ziektes kunnen zorgen. Deze ziekmakende bacteriën worden ook wel pathogene bacteriën genoemd. Maar lang niet alle bacteriën zijn pathogeen of ziekmakend, er zijn ook bacteriën die wel gewenst en nuttig zijn. Op de barrièrelocaties van ons lichaam komen allerlei verschillende bacteriën voor. Het gaat erom een goede balans te houden tussen de verschillende bacteriestammen.

  De voordelen van Bonusan Bacteri S4
  De Bonusan Bacteri S4 capsules zijn makkelijk slikbaar en vegetarisch. Elke capsule bevat per dosering ten minste 5 miljard levensvatbare bacteriën van het viertal superieure stammen. De dagdosis is samengesteld uit minimaal:
  •   2 miljard lactobacillen van Lactobacillus (Lb.) rhamnosus BIFOLAC®GG,
  •   1 miljard lactobacillen van Lactobacillus acidophilus BIFOLAC®5,
  •   1 miljard bifidobacteriën van Bifidobacterium (Bb.) animalis ssp. lactis BIFOLAC®12,
  •   1 miljard bifidobacteriën van Bifidobacterium lactis BL-04®.

  Om het totaal van 5 miljard levensvatbare bacteriën te kunnen garanderen tot het einde van de houdbaarheidstermijn bevat elke capsule bij productie een ruimere dosis aan levensvatbare bacteriën. De adviesdosering is om dagelijks één capsule ten minste één uur voor de maaltijd in te nemen. Let er bij de inname op dat Bacteri S4 capsules ten minste 2 uur na het gebruik van een medicijn wordt ingenomen dat juist bedoeld is bacteriën te doden, zoals antibiotica.

  Hoge kwaliteit bacteriestammen die in wetenschappelijk onderzoek worden gebruikt
  Wat zijn superieure stammen? Vier bacteriestammen, samengebracht in dit speciale Bacteri-product, worden om hun specifieke eigenschappen vaak in wetenschappelijk onderzoek gebruikt. Wat zijn de belangrijkste bacteriestammen? Het gaat om de Lb. rhamnosus BIFOLAC®GG, de Lb. acidophilus BIFOLAC®5, de Bb. animalis ssp. lactis BIFOLAC®12 en de Bb. lactis BL-04®. Dit product is zodanig samengesteld dat er een optimale verhouding van de bacteriestammen aanwezig is.

  De Bonusan Bacteri S4 capsules zijn dubbel beschermd verpakt. De dagdosis bacteriën zit in vegetarische DRcaps®. Deze speciale en gepatenteerde capsules beschermen de bacteriën tegen maagzuur en hebben een zogenoemd delayed release-effect, waardoor de bacteriën ook echt in de darm aankomen. De Activ-Vial® verpakking zorgt ervoor dat omgevingsinvloeden geen kans meer hebben en de kwaliteit van de bacteriën optimaal blijft.

  Wat wordt bedoeld met KVE of CFU? De hoeveelheid aanwezige bacteriën in een supplement wordt uitgedrukt met de afkorting KVE, dit staat voor kolonievormende eenheden (in het Engels wordt dit ook wel aangeduid als colony forming units, ofwel CFU). De hoeveelheid KVE wordt aangeduid in honderden miljoenen tot miljarden en wordt vaak uitgedrukt als 1 miljard KVE of 1×109 KVE. De KVE die op de Bonusan Bacteri-producten staan aangegeven kunnen door de ruime dosering bij productie tot aan het einde van de houdbaarheidsdatum worden gegarandeerd.

  Geschikt voor het aanvullen van superieure bacteriën
  Bonusan Bacteri S4 is dankzij de unieke samenstelling met vier, in wetenschappelijke studies veel gebruikte en onderzochte, bacteriestammen een heel betrouwbaar bacteriesupplement. Dit product is zorgvuldig samengesteld voor gebruik door huisartsen en andere gezondheidsprofessionals, bijvoorbeeld om na het doden van ongewenste micro-organismen, de bacteriën in het lichaam weer aan te vullen.

  Bonusan Bacteri S4 is geschikt voor:
  –   Volwassenen, kinderen en (te vroeg geboren) baby’s
  –   Mensen met een vegetarische of veganistische levensstijl
  –   Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven

  Let er bij de inname van een Bacteri-supplement op, dat het ten minste 2 uur na het gebruik van een medicijn dat juist bedoeld is bacteriën te doden, zoals antibiotica, wordt ingenomen. O

  Meer informatie over de toepassing van dit product

  Voor een goed advies van supplementen op uw persoonlijke situatie en eventueel medicijngebruik, adviseren we u een therapeut te raadplegen.

  Specificaties

  Bevat geen:
  conserveermiddelen, gluten, lactose, soja, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen., toegevoegde sacharose

  Vorm:
  vegetarische DR

  INHOUD & SAMENSTELLING

  Actieve ingrediënten

  Samenstelling per capsule:

  Mix van bacteriestammen: Lb. acidophilus BIFOLAC®5, Lb. rhamnosus BIFOLAC®GG, Bb. animalis ssp. lactis BIFOLAC®12, Bb. lactis BL-04   5 x 10⁹ KVE
  waarvan Lb. rhamnosus BIFOLAC™ GG (bij productie)   8 x 10⁹ KVE
  waarvan Bb. animalis ssp. lactis BIFOLAC™ 12 (bij productie)   5 x 10⁹ KVE
  waarvan Bb. lactis BL-04 (bij productie)   9 x 10⁹ KVE
  waarvan Lb. acidophilus BIFOLAC™ 5 (bij productie)   5 x 10⁹ KVE

  Ingrediënten (aflopend)

  Vulstof ((gemodificeerd) zetmeel), mix van bacteriestammen, capsulewand (cellulose (HPMC), gellangom), inuline, antiklontermiddel (magnesiumstearaat)

  GEBRUIKSWIJZE & WERKING

  Gebruik

  Gebruik
  Tenzij anders aanbevolen dagelijks 1 capsule ten minste een uur voor de maaltijd innemen.
  Aanbevolen dosering niet overschrijden.
  Let er bij de inname van een Bacteri-supplement op, dat het ten minste 2 uur na het gebruik van een medicijn dat juist bedoeld is bacteriën te doden, zoals antibiotica, wordt ingenomen.

  Waarschuwingen
  Het kan voorkomen dat bij aanvang met een supplement met bacteriestammen gasvorming of krampen optreden. Hoewel dit misschien ongemakkelijk kan zijn, is het volkomen normaal en betekent dit dat de bacteriën de darm levend hebben bereikt. Na een paar dagen tot een week past het lichaam zich aan en nemen deze verschijnselen af of verdwijnen.
  Het kan helpen de eerste week met een halve dosis te beginnen.

  Bewaaradvies
  Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
  Buiten bereik van kinderen bewaren.

  Disclaimer

  Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.
Tevredenheid gegarandeerd
Gratis verzending vanaf € 110,00
Teruggavebeleid
Deskundige service
Natuurlijke ingrediënten

Titel

Ga naar de bovenkant